Ob pot fi folosite de catre virgine.sunt mai mult categorii, light-normal- extra-super extra.se folosesc in functie de scurgeri. cele light doar pentru cele care au o hemoragie minima si sunt folosite si de catre virgine, pentru ca sunt mult mai mici. dar intotdeauna trebuiesc introduse fara a forta sau fara a fi brutala. daca ai dubii mai bine nu le folosesti.
Da a zis cineva ca sunt doar pentru cele care au avut vreun contact sexual! virginele se tem sa foloseasca astfel de produse!
OB este si pentru virgine si pentru ne nu este un fel anume dar nut-i recomand sa-l folosesti pentru ca daca tragi prea tare de el poate sa-ti ramana inauntru si trebuie sa te duci la ginecolog sa ti-l scoata
I-mi cer scuze ca dau eu ca baiat un raspuns...
Dar din cate stiu eu si din cate am vazut un OB e pe un sfert cat dimensiunea unui penis.
Si imi cer scuze daca cunva te-am speriat facndu-te sa te gandesti ce diametru poate avea un penis.
Mie personal ob m-i se par mult mai bune decat absorbantele.Si eu folosesc si sunt virgina, este o mare tampenie faza ca te dezvirginezi cu ob.Si eu mam speriat la inceput dar nu-i adv daca stai sa te gand, vb baiatului cat de mare este un penis pe langa un ob nu are cum logic vb. Dar asa cu s-a mai sp daca ai dubii nu le folosi.