Ce inseamna la tine dragoste? Da-mi o explicatie cum crezi tu un ea si ce simti?
O conexiune emotionala cand vezi persoana iubita, eliberearea de dopamina in creier, obsesie compsuliva
Ce raspuns sincer, dar eu tot nu cred in ea...nu poti sa spui ca exista dragoste cu atata ura si razboi in jurul nostru.
Omul e o fiinta complexa, ne defineste ipocrizia cel mai bine, credintele false bazate pe zero dovezi gen credinta in zeii, si a crede in dragoste e o credinta oarba e o speranta atat
Ai dreptate RAY27.
Ce legatura are sula cu prefectura? Da, exista. Dar nu in contextul tau. Intrebarea ta e ca vinzarile alea obligatorii la pachet - daca vrei vopseaua, musai trebuie' sa cumperi si un tunzator de oua.
Cati iubiti ai avut pana acum si vreau sa-mi spui sincer?
3.
În momentul actual sunt cu unul dintre ăştia 3 pe care i-am avut.
Si cum iti permiti sa vorbesti despre dragoste? Tu nu stii ce este aia si nu ai avut parte de ea.Si sa-ti spun si de ce. daca iubeai cu adevarat ramaneai la o singura persoana.Si nu vreau scuze de genul "El a fost de vina"..pentru ca mereu aruncati vina pe partener.Sa zicem ca primul nu te-ai potrivit, nici al doilea.dar deja...
Direct )
Phaha. Nu veneam cu chestii de genul, nu e cazul meu.
Adică nici nu ne cunoaştem, nu stau să-ţi spun ţie aici ce s-a întâmplat că mai văd şi alţii şi nu e bine.
Dacă eşti atât de curios ori mă întrebi în privat pe mine, ori pe tipa cu haremul, că ştie şi ea motivele.
Domnisoara,sa te invat ceva.Primul lucru care este esential omului este sa uiti ceea ce ai spus in privinta alotora.Invatati sa nu va mai intereseze parerea altora. Daca vad alti, asta nu este o problema.Si al doilea lucru, nu ma intereseaza viata ta asa ca nu o sa te caut in privat.Sa ai o viata frumoasa.
Lasă că n-am nevoie să mă înveți ceva. Oricum nu îmi pasă de părerea altora.
Și legat de chestia cu văzutul nu prea cred că e o chestie pe care să o spun aici, în fine.
Viață frumoasă ție, eu nu merit.
Corcitura ) asta a fost buna
Păi da frumosule, nu merit să-mi spui tu mie viață frumoasă.
Și de ce m-aș plânge? Îmi merge bine, nu sufăr și nu mă tai cu lama ca și alte persoane.
A da, dacă mă rogi frumos s-ar putea să mă sinucid, poți să mai insiști puțin.
Am inteles ironia cu "Frumosule" si nu insist sa te sinucizi, pentru ca mie chiar nu-mi pasa de viata ta.
Care ironie?
Toţi oamenii sunt frumoşi, că nu vă consideraţi voi asta e partea a doua.
Nu am spus ca ma desconsider si nici nu am spus ca sunt. Sa nu crezi ca viata mea sau a multora este roz.
Bine, bine.
Nu mai are rost să continuăm cearta asta.
O zi plăcută.
Nu te supara.Dar eu nu vad nici-o cearta aici.Si ti-am trimis un mesaj ca sa nu continuam aici.
Ce frumos ai zis!
Ce frumos ai zis! Adevarat!
Pai..Eu cred in 'DRAGOSTE'.Dar sunt 50% Ateu * Ateu=Cei care nu cred in Dumnezeu* Idk, L-ai vazut tu? Nu, sunt doar povesti.
Mi se pare normal. Gandeste-te un pic. Toate minunile, vietile sfintilor...au fost degeaba? Iar dragostea =iubire. Si din cate stiu eu, nimeni nu poate trai fara iubire. Nu neaparat iubirea unui partener. Ci a parintilor, a fratilor, iar daca ai ghinionul sa nu ii mai ai, poti gasi iubirea in Dumnezeu
Mie nu m-i se pare normal...
A da? Gaseste dragoste aici: http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie/
Iti multumesc din suflet pentru ca incerci sa le arati prostilor cat sunt de prosti.
Incerc dar nu am sa reusesc niciodata, ei nu inghit argumente rationale.
Ei inghit altceva )
Sa nu crezi in Dumnezeu i o prostie adica cineva ne-o creat nu? Cineva o creat tot pamantu asta cu animale si oamenii cinevaa o facut toate astea si este Dumnezeu! Cine crede cu adevarat in Dumnezeu o sa fie binee trebuie sa crezi din suflet in ell nu numa cu gandu!
Mi-e mila de tine si de restul ca tine.
anonim_4396 întreabă: