Se numește serviciul de contra informații când activează în țară în MAPN. Inafara țării acționează doar SIE. Dar accesul la o asemenea poziție la cerere nu se face simplu. Nu este amuzamentul din romane. Selecție, pregătire specială.
Nu am zis subofiteri sau SGP, deoarece acestia tebuie sa aiba o pregatire militara si generala foarte buna, car se desavarseste avand ca supurt studiile academice si universitare.
Da, se numesc agenti sau ofiteri de informatii dar nu sunt cum vedem noi prin filme :D
In plus, nu este un post pe care sa il obtii in mod direct sau prin concurs public, fiind vorba de o structura militara.
Daca esti interesat de acest post, cel mai concret loc pe care l-ai putea avea in vederea unei posibile angajari este SIE.Gasesti informatii despre acest lucru pe site-ul lor, www.sie.ro.
Numai bine!
Da,se numesc " Ochii verzi " si sunt cei mai de temut ca vin neanuntati, iti sar noaptea in unitate si iti lipesc pe perete un banner ca si cum nu ai fost vigilent.In special au fost creati pentru cei care fac parte din politia militara.Verifica santinelele din posta daca dorm sau au alta activitate.
Ochi albastrii man, ochi albastrii. Si nu iti vine nici drk de la politia militara sa iti sara tie gardu noaptea cand faci tu paza in unitate. Daca aia verifica santinela daca doarme, comandantu pazei ce pusca calului face? Esti in eroare grav de tot. Cred ca nici macar nu ai prins vreun control cu adevarat de la PM
Comandantul pazei sta la corpul de paza impreuna cu caporalul de schimb si patrula.Si controalele din interiorul unitatii se anunta ca sa stii si tu.Sunt angajat de 2 ani si nu am prins controale sa-mi sara gardul cineva insa au fost pana sa intru eu.
Andei întreabă:
anonim_4396 întreabă: