anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista prietene adevarate? Eu numai am nici una...toate mi-au inselat increderea si mintit...
Acuma numai am nici una... si e nasol sentimentul...

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Exista, bineinteles, insa depinde mult si de tine, de ce pretinzi de la prietenele tale si ce le oferi. In general prieteniile care se intind pe mai multi ani sunt prietenii adevarate (fara a fi vesnice), insa suntem toti oameni si uneori mai si gresim. Si se spune ca prieten adevarat nu este cel care iti ignora greselile, ci cel care ti le accepta.

12 răspunsuri:
| dya_4589 a răspuns:

Eu am cele mia bune prietene din lume! Poate nu ti le-ai ales bine, sau poate si tu ia gresit cu ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai incercat sa ai prieteni, adica baieti? De cele mai multe ori, daca gasesti un baiat cu care poti sa socializezi mai mult el iti pate ajunge "cea mai buna prietena" si de multe ori, o persoana de sex opus este mult mai intelegatoare, sh stie sa te asculte mai bine decat una de acelasi sex ca tine. logic ca cu el nu o s poti vorbi mai mult de 10 min de pantofi, frizuri, si etc, dar el te poate ajuta sa intelegi mai multe din lumea baietilor si invers.
take carepeace sign

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da poate... dar eu nu am gresit cu nimica sau cel putin asa cred eu... din contra am fost mereu langa ele si le-am inteles si ajutat pe cand ele nu...Si doare sa nu ai pe nimeni langa cu care sa vb... oare voi mai avea vreodata prietene?

| vykkusor a răspuns:

In zilele de azi e foarte greu sa gasesti o prietena adevarata, cel mai bine e sa ai multe cunostinte, dar in nici un caz prietene "adevarate". Printr-o situatie asemanatoare am trecut si eu si de aceea te sfatui sa ai mai multa grija de tine decit de cei din jur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vykkusor sunt de acord cu u dar eu acum sunt singura...nu am cu cine vb, nu am cui ma plange sau cu cine bea o cafea sau discuta etc etc.este greu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa am prietenecrying((((((((( simt uneori sa vb cu cineva si nu am cu cine helppp crying(((((((((

| DeeaPustoaica a răspuns:

Exista. Dar gasesti foarte greu. Te referi la prietene cu care sa stai de vb, nu? Sau esti baiat si te refeeri la iubita?
In fine, iti spun de o prietena nu iubita.
Am o singura prietena in care am incredere ft. multa. Sper ca nu o sa imi tradeze increderea. E greu sa gasesti astfel de persoane. Eu sunt ft. sensibila si imi ajut prietenii. Nu ii tradez etc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu. am ajuns sa cred si eu ca nu exista asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce faci

| deenisaa a răspuns:

Sincer eu am o prietena adevarata care mi-a demonstrat de fiecare data cat ma iubeste! In ea am ceea mai mare incredere si nu m-a dezamagit niciodata!love struck Alegeti prietenii cum crezi tu de cuviinta si sa nu ai incredere oarba in persoana nepotrivida. eu consider ca daca iti gasesti un/o prieten/a adevarata pune`o la incercare sa vezi daca merita! Sper ca ti-am putut fi de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alegeti prietenii cum crezi tu de cuviinta`!`eu am 2 prietene adevarata care nu m`au tradat niciodata si le iubesc cel mai mult :X!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer? Nu stiu insa poti sa-ti spun ca am 2 prietene adevaratele cunosc de foarte multi ani si am incredere in ele insa aud in jurul meu spunandu-se asa :,, am prietene... DAR MA INTELEG BINE CU ELE-a te intelege bine cu cineva sau doar vorbesti cu respectiva persoana dovedeste faptul ca ai bun-simt si nu o marginalizezi insa nu este egal sau sinonim in niciun caz cu cuvantul prieten.Am avut multe experiente de genul acesta, exista multe persoane de care la consideri prieten insa nu stii niciodata la ce sa te astepti din partea sa.Se spune ca prietenii ai dreptul sa ti alegi, insa ai mare grija si fii precaut si prudent in ceea ce priveste adevarata prietenie! Este intr-adevar foarte important sa te destainui unei persoanepractic este imposibil sa traiesti fara a avea pe cineva caruia sa simti nevoia sa ii spui oriceiar acest cineva se numeste prieten
!