Exista si prieteni adevarati. Depinde cum ii alegi si verifici...Si-n prietenie exista niste limite.Prieteniile exagerate, duc la dezamagiri si chiar la anomalii periculoase... Nu confunda prietenia mamei cu cele trecatoare. Incearca o prietenie cu un baiat, este mai naturala si un antrenament...pentru viitor.
Pentru mine da exista.este doar una dar nu am nevoie de mai multi prieteni cel putin ADEVARATI>
Prietena ta..esti chiar tu...am spus-o si o mai repet..invata sa te cunosti pe tine ..ca sa poti sa-i cunosti pe altii..Prieteniile de pana acum au fost ca niste trandafiri, frumosi la vedere, dar la cea mai mica neatentie, spinii lor m-au intepat...
Poti incerca sa te pui in locul ei... Sa vezi de ce te mintea... O facea din rautate? Sau incerca sa te protejeze de ceva? Si in functie de raspunsul pe care il vei gasi gandeste-te daca o mai vrei ca prietena sau nu... Suntem oameni! Gresim uneori... Iar prietenii trebuie sa-i ierti... daca merita si ii vrei in continuare ca prieteni. Eu am avut un prieten foarte bun la un moment dat si ne-am certat dintr-un motiv mai mult sau mai putin stupid... Nu ne-am mai vorbit aproximativ un an... Dupa care m-am dus la el si mi-am cerut scuze pentru ce am facut si cum m-am comportat. Am facut pace cu el... A fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am facut...
Trebuie a iti sp ca mai exista si prieteni adevarati. Cu toate ca sunt cam rari Dar daca si u esti o prietena adevarata vei intalni multe persoane care sa iti fie prieteni.
Nu mai sunt prieteni adevarati, doar din interese.
A nebunit lumea, se vand oamenii unii pe altii pentru o bucata de paine.
Cei ce te mai iubesc sunt parintii si in altele cazuri nici ei.
Cunosc o persoana care nu are cui sa isi planga durerea pentru caci parintii lau dat afar din casa si prietenii ce sunt in ziua de azi sunt dusmani. (foarte greu)
Exista. Intradevar cea mai buna prietena tot mama ramane, dar in timp vei avea si prietene adevarate daca esti o prietena adevarata si stii sa le alegi.
Aminadab. Am spus ca singura persoana cu care vorbesc despre problemele mele este Mama mea...
Mey sincer...nu cred ca exista si nu spun asta sa te descurajez dar de multe ori ne tradam singuri asa ca nu avem cum sa ne asteptam de la altii sa fie sinceri cu noi daca nici noi nu suntem.Chiar daca nu exista totusi uneori sunt buni si "prietenii"dau si ei sfaturi bune chiar daca de multe ori fac asta din greseala
Mda... am crezut si eu ca am o prietena adevarata... am avut cea mai multa incredere in ea vorbeam orice cu ea... si dupa aceea a inceput o perioada cand o sunam eu si imi spunea ca ma suna ea peste 5 min si pauza... ma mai baga in seama peste 1 luna si atunci cand se certa cu prietenul si avea nevoie de cineva care sa o consoleze... la fel face si acum. si nu ii mai raspund si + ca prietenul ei a fost cel mai bun prieten cu mine si alti prieteni... ne cunoastem de cand eram mici. iar acum numai iese cu noi p'afara pentru ca se supara ana( cea pe care o credeam o prietena adevarata) si zice ca sta mai mult cu noi decat cu ea, iar acum ies numai ei 2 probabil de aceea se cearta asa des... cred ca asta a fost o lectie pentru mine deoarece acum sunt mai orgolioasa fata de dinainte... cand puneam suflet la orice si pentru oricine... asta e
Da exista... dar ii gasesti destul de greu.Si membri familiei pot fi prieteni, poate cei mai buni si in ei trebuie sa ai incredere maxima.
Exista prieteni adevarti, dar foarte putini...si aceia trebuie sa ii cunosti cum ei te cunosc pe tine