Buna.
Din pacate, nu prea mai exista prieteni adevarati.si mie imi pare rau.dar asta este.nu te increde in toate fetele care se dau drept prietene.si nu le spune toate sekretele tale.te pup
Prietenie adevarata. asta inseamna ca nu are sfarsit? Poate fi o prietenie sincera, frumos dezvoltata, bazata pe incredere, dar daca se termina, oricare ar fi motivul, atunci tinzi sa spui ca nu a fost prietenie adevarata. Dezamagirile si tradarile vor mai continua sa vina, insa depinde de tine in ce numar si din ce motiv.
Inainte sa cer o prietenie " adevarata ", ma-ntreb : " pot darui o prietenie adevarata? ".
Nu pot spune ca am o prietenie adevarata cu cineva, insa stiu ca-s in stare sa gresesc si eu, s-o dau in bara cu cineva.
Si eu am fost tradata de multe ori...dar adevarul este ca doar in timp iti gasesti prietenii adevarati....si uneori asta este foarte greu.
Eu cred ca exista dar nu am avut parte de asa ceva.
cand eram mai mic, cunosteam 2 fete care aveau o relatie asemanatoare cu "prietenia adevarata".
Draga mea, hai sa iti spun eu cum e cu prieteni adevarati...exista dar daca este un grup mare de prieteni si tu tot pe cineva din interiorul grupului ai prieten intervine ura, invidie, dusmanie. dara daca tu ai pe cineva prieten si nu aveti acelasi grup de prieteni atunci te anunt ce e ok. sper ca te-am lamurit
Daca te-au tradat, inseamna ca nu au fost prieteni adevarati.
Prietenii adevarati exista, trebuie doar sa stii care sunt.sa-ti dai seama cine sunt.