| monicutza_5552 a întrebat:

Exista prieteni adevarati? si am refer in special la prietenia dintre 2 fete! (ceea ce, eu personal cred ca sunt cazuri ff rare de prietenii adevarate) astept raspunsurile voastre. cat mai multe si cat mai sincer, dau funda si vot

4 răspunsuri:
| Oanna_3541 a răspuns:

Da exista eu si prietena mea suntem prietene de la 3 ani si nu ne-am spus secretele nimanui daca eu ii zicieam ei ca... ea nu zicea nimanui ca...si suntem forte bune prietene dar daca plange una plange si alaty fundita:*vot:Xpliss:*:*:*

| vallen a răspuns:

Prieteni adevarati? exista, dar pe o perioada foarte scurta de timp.
Dintre doua fete? nu is asa " rare".

| ChildrenOfBodom a răspuns:

Pai, parerea mea este ca NU exista prieteni adevarati ma rog. virtuali nu. Pentru ca asa am avut si eu foarte multe fete prietene in virtual, care s-au dovedit a fii, fake. Pai, foarte rar intalnim prieteni adevarati care te baga in seama. Adesea se numesc doar niste "cunostinte", ci nu prieteni. Sper ca te-am ajutat. Have fun!

| Cookie_1993 a răspuns:

Intradevar, foarte rar gasesti o prietena adevarata.Dar eu am avut norocul si am gasit o foarte buna prietena.Ne cunoastem inca de la varsta de 5 ani.Chiar daca nu suntem de aceeasi varsta si nu suntem in aceeasi clasa, restul timpului ni`l petrecem impreuna.Pot spune ca este o prietena adevarata.Dar, ai grija cand iti alegi prietenii, foarte multi te pot trada si peurma tu suferi, crezand ca au fost prieteni adevarati.Succes:*