eu cred ca exista prietenie adevarata ...asta depinde de tine si de persoana care crezi u ca iti este prieteana, daca va mai si certari asta nu inseamna ca nu iti este prietena. uneori mai si gresim iar prietenii adevarati trebuie sa isi dea seama de acest lucru si sa ne ajute sa nu mai repetam greseala :X, un prieten adevarat :*este langa tine si atunci cand gresesti si atunci cand pierzi si at cand castigi , indiferent de consecinte iar de exemplu daca prietena ta este mai morocanoasa astazi si trece printr-o perioada mai dificila asta nu inseamna ca nu iti este o prietena adv, poate maine ai sa treci si u prin aceeasi situatie si trebuie sa o intelegi si u pe ea si ea pe tine
Sper ca ti-am fost de ajutor!
:*:*:*:*
Eu cred ca in fiecare om exista ceva bun si este de datoria celorlalti sa scoata acel lucru la suprafata
Nu, nu exista prietenie adevarata. Cel putin asa cred eu.Am fost prietena buna cu o fata timp de 3 ani.si acum ne; am certat dintr'o prostie.Si mi-am dat seama ca eu chiar nu ma intelegeam cu ea, cateodata aveam aceleasi gusturi.la baieti.tot.dar cateodata aveam opinii diferite.Si o sa iti dai seama candva ca nu sunteti prietene bune.doar pentru ca nu va intelegeti.
Exista si asa ceva dar ca trebuie sa o castigi prin fapte si vorbe bune nu prin minciuni si fapte rele.
Multi sunt tentatsi sa spuna ca nu!
Dar, daca stai sa cauti, o sa gasesti
Desigur ca nu exista prietenie 100% fara minciuni si greseli.
Dar daca este o prietenie adevarata, sigur ''amanuntele'' vor fi iertate si uitate de noi.
Si de multe ori suntem dezamagiti si ne simtim singuri pe lume, fara nimeni care sa ne aline durerea.
Dar, cu un prieten, iti garantez ca vei trece mai usor peste!
Deci, caut`o si`o vei gasi!
Succes.
Te pup:*!
Exista. In primul rand, parintii sunt prieteni pe care te poti baza oricand. In cazul meu, verisoara mea este prietena mea cea mai buna. Ma cunoaste la fel de bine ca parintii mei, poate chiar mai bine.
Dapz.eu am oprietena de 7 ani. e ca sora mea.ne-am certat decat de 2 ori mai grav dar nicidata nu ne-am barfit una pe alta.rar gasesti asa persoane
Sincer si eu sunt de parere ca nu, aproape de fiecare data am fost dezamagita. Asta e.:-
Am o prietena cu care ma inteleg foarte bine, pot vorbi orice cu ea si de 6 ani de cand ne cunoastem nu ne-am certat niciodata. Daca am o problema ma ajuta, iar ea daca are o probleme o ajut. Din punctul meu de vedere exista prietenie adevarata.
In cazul meu, exista! Prietena mea cea mai buna ( prietenie de 12 ani, adica de la nasterea ei ) este fiica celei mai bune prietene a mamei mele ( wow, parca sunt surori): locuim in acelasi bloc, ne vedem zilnic, cand eram mai mici aveam multe haine la fel, mergem in vacante impreuna, ce sa mai, facem tot impreuna si ne iubim, si ea imi spune totul, la fel si eu. Si o ajut cu sfaturi, la fel si ea... Mereu discutam, exista comunicare si intelegere, chiar daca surioarele noastre ne cam deranjeaza. Impartim bijuterii si accesorii...Nu ne barfim niciodata si nici nu ne mintim.Parca am fi surori! Deci da, eu cred ca exista!
Doar daca priereni sau prietenele sun alaturi de tine la greu si la bine se poate numi prietenie adevarata app si vezi ca multi de vor vinde mai devreme sau mai tarziu eu am patit-o sie nasol
al3k1 întreabă:
anonim_4396 întreabă: