| catafan a întrebat:

Exista prietenie o viata intreaga? Pun aceasta intrebare deoarece am mai multi prieteni, dar numai unul din ei m-a ajutat neconditionat si fara sa-mi ceara ceva in schimb, daca ii spun la ora 2 esti acolo el acolo este. Il cunosc din copilarie de la 9 ani, am fost si certati dar niciodata nu m-a tradat, ma refer la lucrurile care le stia despre mine niciodata nu a spus nimic, eu am mai facut-o si da imi recunosc greseala si nici nu ma vorbit de rau, pur si simplu se comporta ca si cum nu m-ar fi cunoscut niciodata cand eram certati. Dupa parerea voastra credeti ca vom fi prieteni foarte buni chiar si atunci cand vom avea nepoti si etc?

Răspuns Câştigător
| Pinck0 a răspuns:

E normal sa existe certuri. Oriunde exista.Si de ce sa nu ramaneti prieteni toata viata? Daca chiar tineti la prietenia voastra, puteti.E foarte frumos sa stii ca ai un prieten langa tine neconditionat si asa va ramane daca chiar vrei, vei vedea.

3 răspunsuri:
| kittykatty20 a răspuns:

Daca prietenia voastra e sincera, atunci da. Cearta e ceva normal, si in cupluri, si in prietenii. Oricum, nimeni nu va sti ce se va intampla pana o sa ajungeti voi sa aveti nepoti, deci nu avem de unde sa stim.

| Me01 a răspuns:

Da. O prietenie adevărat poate tine toată viata.

| Elvina a răspuns:

Se poate sa fie, se poate sa nu fie. Asta se va dovedi in timp daca iti e prieten cu adevarat sau daca nu.