Speranta e o notiune abstracta. Chiar daca unii s-ar jura pe viata lor ca nu mai spera la nimic, ea tot exista.
Oricat de grea ar fi orice situatie mereu va exista gandul acela: "si totusi".
Speranta e ca o buruiana enervanta: oricine va incearca sa o starpeasca, chiar si persoana insasi va esua!
E o chestie inventata sa ne simtim bine si nu cu totul pierduti in jungla care are plante din alea care se infasoara in jurul tau si te sugruma pan' te faci mov. Exista doar pricepere si noroc. Daca exista amandoua la un loc, te poti declara norocos, automat.Hai, si insistenta.Dar priceperea, norocul si insistenta nu prea au com sa existe. Daca se intampla totusi asta, e furtuna perfecta.
Măi Robert, ești ușor bătut în creștet cumva?
Crezi că toată lumea vrea să se certe cu tine? Cum zicea și el, te tachina doar, cu toate că, la cât de nebun e (la fel ca și sora lui, tu ai zis-o ) nici nu îți dai seama când glumește și când zice adevărul. Are umor doar când vrea să fie mai tăios, unii s-ar simți mai ofensați ca persoana de față, măi Dumnezăică!
Curiozitatea multi o cred atu, da' e fix invers. La noapte o sa vina la tine Metta World Peace si-o sa-ti faca ce i-a facut si lui James Harden anul trecut. Sunt nebun neutru. Enjoy : http://www.youtube.com/watch?v=LjCGlsoRMAo
De unde stii?
Dacă nu am avea speranță, ce naiba, n-am face nimic, am fi prea lipsiți de motivație și ne-am sinucide la primul eșec...
Probabil ca melodia iti va parea putin cam de inmormantare(dar emana o emotie puternica) avand in vedere tonul, dar explica cum nu se poate mai bine:
http://www.youtube.com/watch?v=zl0q8f8nC8Q
Unul dintre comentarii spune... :"I lost my son last november and my wife three weeks ago. Music is helping me through. This is beautiful" - Enya imi produce un deja-vu... Este o melodie dramatica, te adanceste in propriile-ti sentimente, foarte frumoasa!
Da, are multe melodii de genul asta. E specialitatea ei, as indrazni sa spun. Daca arunci o privire pe la toate clipurile de pe YouTube cu melodiile ei, la statistici, rar vei vedea un interval de varsta sub 20 de ani. Majoritatea numai 30-40, 50-60.
Da, ciudata asa M-au cam trecut fiorii citind comentariul ala. I'm sorry Mr. Webb
Speranta a existat mereu si v-a exista mereu! Cum se zice "speranta moare ultima" si cand crezi ca a disparut ea este acolo trebuie doar gasita
Trebuie sa existe, altfel nu am fi cu nimic mai diferiti de niste carcase de metal.Chiar si cel mai realist om, fara sa recunoasca, tot are o fărâmă de speranta. Daca n-as spera ca dupa ce termin liceul ma pot angaja pe un salariu mai mare de 800 de lei, m-as lasa de scoala si m-as duce la furat in Germania, sau in cel mai rau caz mi-as lua vena, dar sper si este un inceput bun.Big up!
True. si in Germania mai bine te angajezi ca curva ca castigi mai bine.
Vezi că e „va". Nu de alta, dar, la fel ca mine, ești mai strict când vine vorba de gramatică.
Nu stiu la ce te referi...
Nici eu, tonților! x(
Nici tu ce?
Nici eu nu mă bucur, nici eu nu mai știu la ce mă refeream (și deocamdată nu mă mai interesează), ideea e că-s toantă rău și îmi vine să îmi dau numai palme că am distrus relația dintre noi. Nu te gândi la tâmpenii că mă enervezi, relația de colegi care se înțeleg.
Te-am băgat aiurea, Dumnezău a înțeles greșit cum că tu ai fi unul care se bagă peste tot, când doar erai prin curte și ai auzit și tu, iar, ca tot omul, curios, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dar asta nu înseamnă că m-ai spionat cum crede el.
Te sfătuiesc să nu mai fi atât de paranoic și să crezi că toată lumea vrea să se certe cu tine. Nu! Ai darul de a exagera absolut orice. Poate-s eu mai fraieră și părerea mea nu o să conteze, dar nu pot să las tâmpenia asta să ne pericliteze modul în care ne înțelegeam, chit că mă umilesc pentru asta (de parcă ar fi prima dată :l)! Chiar nu pot să rezolv cumva? Văd că nici tu nu vrei, ca și când m-ai ține doar să te folosești de mine, nu știu, iar, la cea mai mică greșeală, să mă dai afară, altul la rând :l! :'(
Daca vrei, da, exista!
Frate asta n-am spus-o eu, a spus-o o prietena care sta pe contul meu ))))
daca nu-i dau o bataie...
Sa te vad!
)) Esti baiat, sa inteleg? Sau fata, daca tot o bati...
Nu mai scrie fa! 111 ca ma cred astia nebuna!
Dupa ce ca te ajut sa cresti in clasament ma mai si ameninti
Dupa cum zice si proverbul 'speranta moare ultima', speranta a existat, exista si va exista mereu.Doar pentru cine crede in ea exsta.
Mereu...asta ne anima. Si nu uita 'Biruinta nu e obligatorie. Obligatorie e lupta'.