| Morphines a întrebat:

Există speranță?

Răspuns Câştigător
| FlyingSoul a răspuns:

Speranta e o notiune abstracta. Chiar daca unii s-ar jura pe viata lor ca nu mai spera la nimic, ea tot exista.

Oricat de grea ar fi orice situatie mereu va exista gandul acela: "si totusi".

Speranta e ca o buruiana enervanta: oricine va incearca sa o starpeasca, chiar si persoana insasi va esua!

66 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Speranța moare ultima!
Pa, pa.

| Dumnezău a răspuns:

E o chestie inventata sa ne simtim bine si nu cu totul pierduti in jungla care are plante din alea care se infasoara in jurul tau si te sugruma pan' te faci mov. Exista doar pricepere si noroc. Daca exista amandoua la un loc, te poti declara norocos, automat.Hai, si insistenta.Dar priceperea, norocul si insistenta nu prea au com sa existe. Daca se intampla totusi asta, e furtuna perfecta.

| Morphines explică (pentru Dumnezău):

Si sa ne fereasca... Dumnezău de o astfel de furtuna laughing

| Dumnezău a răspuns (pentru Morphines):

De fapt, de multe ori e benefic amestecul ala. "Baietii rai" n-au nici speranta in ei, nici substituent de speranta. Astia "buni", cand prind un moment cu toate trei, produc lucruri bune.

Asa e, ai perfecta dreptate!

Normal, sunt mai intelept decat el fauno de la avatarul meu!

Vreun motiv pentru aceasta explozie de jovialitate?

Trebuie sa am un motiv? big grin De ce intrebi asta

Toate au un motiv, moldovane.

? laughing)) "Moldovane"? De unde pana unde ai facut asocierea asta thinking

Vrei sa ne certam sau ce, ca nu inteleg...

Steagul. Si eu doar incerc sa destind atmosfera.
I'm just teasin' ya.

Ah, nu mi-am dat seama laughing Daca era o gluma, de ce nu ai pus emoticon ca sa-mi dau si eu seama... am crezut ca vrei cearta

| Epigonul a răspuns (pentru Dumnezău):

Deci,oricat esti de bata, chit ca balta are peste, nu da cu bata-n balta, ca-ti iei mare bata-n crestet.Intelegi,Cristi? Pe principiul asta, te-as ruga sa conduci si tu lumea asta, ca-i prapadita rau.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Morphines):

Măi Robert, ești ușor bătut în creștet cumva?
Crezi că toată lumea vrea să se certe cu tine? Cum zicea și el, te tachina doar, cu toate că, la cât de nebun e (la fel ca și sora lui, tu ai zis-ohee hee ) nici nu îți dai seama când glumește și când zice adevărul. Are umor doar când vrea să fie mai tăios, unii s-ar simți mai ofensați ca persoana de față, măi Dumnezăică!

Nu-mi place sa le fac viata altora usoara si imi place sa-i duc pe cai intortocheate.Vezi tu, sunt un fel de Span, doar ca am blana peste tot.Ma impresoara mai ceva cum e impresurat Peter Parker de Venom.
Emoticoanele sunt overrated.

"Esti nebun in sensul bun, sau nebun rau?"

Curiozitatea multi o cred atu, da' e fix invers. La noapte o sa vina la tine Metta World Peace si-o sa-ti faca ce i-a facut si lui James Harden anul trecut. Sunt nebun neutru. Enjoy : http://www.youtube.com/watch?v=LjCGlsoRMAo

Mda, nu cred ca te-ai prins!winking

Ba am inteles ce voiai sa spui. Tragi cu urechea la telefoanele oamenilor sau o arzi ca juranlistii, pă surse...

Jurnalistii poate, nu-mi adu aminte, Gigi la puscarie straight face

Te deranjeaza? Ca pe mine, da.El e una din sperantele mele pentru visele-mi de marire si prosperitate. Tu oricum, apleci urechea mai tare ca aia de la DIICOT, ma-ntelegi?

N-am idee despre ce scrii aici, deci nu, nu te intelegwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| Morphines explică (pentru anonim_4396):

De unde stii? happy

Dacă nu am avea speranță, ce naiba, n-am face nimic, am fi prea lipsiți de motivație și ne-am sinucide la primul eșec...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca melodia iti va parea putin cam de inmormantare(dar emana o emotie puternica) avand in vedere tonul, dar explica cum nu se poate mai bine:
http://www.youtube.com/watch?v=zl0q8f8nC8Q

Unul dintre comentarii spune... :"I lost my son last november and my wife three weeks ago. Music is helping me through. This is beautiful" - Enya imi produce un deja-vu... Este o melodie dramatica, te adanceste in propriile-ti sentimente, foarte frumoasa! happy

Da, are multe melodii de genul asta. E specialitatea ei, as indrazni sa spun. Daca arunci o privire pe la toate clipurile de pe YouTube cu melodiile ei, la statistici, rar vei vedea un interval de varsta sub 20 de ani. Majoritatea numai 30-40, 50-60.

Da, ciudata asa laughing M-au cam trecut fiorii citind comentariul ala. I'm sorry Mr. Webb big grin

| OhGodWhy a răspuns:

Speranta moare ultima
Altceva n-am!

| nowar a răspuns:

Depinde.

| adywow a răspuns:

Speranta a existat mereu si v-a exista mereu! Cum se zice "speranta moare ultima" si cand crezi ca a disparut ea este acolo trebuie doar gasita

| Morphines explică (pentru adywow):

Si daca n-o gasesti, s-o cautam pe google - acolo sigur este happy Ciudata intrebare...

| Epigonul a răspuns (pentru Morphines):

Trebuie sa existe, altfel nu am fi cu nimic mai diferiti de niste carcase de metal.Chiar si cel mai realist om, fara sa recunoasca, tot are o fărâmă de speranta. Daca n-as spera ca dupa ce termin liceul ma pot angaja pe un salariu mai mare de 800 de lei, m-as lasa de scoala si m-as duce la furat in Germania, sau in cel mai rau caz mi-as lua vena, dar sper si este un inceput bun.Big up!

| Morphines explică (pentru Epigonul):

I-auzi, esti la liceu? Bun asa, sper sa castigi eventual mult mai mult de 800 de lei, caci cu banii astia iti poti cumpara "dăcât" 10 paini si gata, s-au dus. V-a exista speranta asa cum v-a exista si dragostea happy

| ElectronicSound a răspuns (pentru Morphines):

True. si in Germania mai bine te angajezi ca curva ca castigi mai bine.

| Epigonul a răspuns (pentru Morphines):

Sper "sa te auda" si altii in afara de mine.

| Morphines explică (pentru Epigonul):

Da!

Vezi că e „va". Nu de alta, dar, la fel ca mine, ești mai strict când vine vorba de gramatică.

Nu stiu la ce te referi...

| Morphines explică (pentru Morphines):

*Va laughing

Nici eu, tonților! x(

Nici tu ce?

Nici eu nu mă bucur, nici eu nu mai știu la ce mă refeream (și deocamdată nu mă mai interesează), ideea e că-s toantă rău și îmi vine să îmi dau numai palme că am distrus relația dintre noi. Nu te gândi la tâmpenii că mă enervezi, relația de colegi care se înțeleg.
Te-am băgat aiurea, Dumnezău a înțeles greșit cum că tu ai fi unul care se bagă peste tot, când doar erai prin curte și ai auzit și tu, iar, ca tot omul, curios, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dar asta nu înseamnă că m-ai spionat cum crede el.

Te sfătuiesc să nu mai fi atât de paranoic și să crezi că toată lumea vrea să se certe cu tine. Nu! Ai darul de a exagera absolut orice. Poate-s eu mai fraieră și părerea mea nu o să conteze, dar nu pot să las tâmpenia asta să ne pericliteze modul în care ne înțelegeam, chit că mă umilesc pentru asta (de parcă ar fi prima dată :l)! Chiar nu pot să rezolv cumva? Văd că nici tu nu vrei, ca și când m-ai ține doar să te folosești de mine, nu știu, iar, la cea mai mică greșeală, să mă dai afară, altul la rând :l! :'(

| ElectronicSound a răspuns:

Nu stiu. Exista?

| Morphines explică (pentru ElectronicSound):

Daca vrei, da, exista! happy

| ElectronicSound a răspuns (pentru Morphines):

Frate asta n-am spus-o eu, a spus-o o prietena care sta pe contul meu laughing))))
daca nu-i dau o bataie...

| ElectronicSound a răspuns (pentru ElectronicSound):

Sa te vad! laughing

| Morphines explică (pentru ElectronicSound):

laughing)) Esti baiat, sa inteleg? Sau fata, daca tot o bati... tongue

Nu mai scrie fa! 111 ca ma cred astia nebuna!

Dupa ce ca te ajut sa cresti in clasament ma mai si ameninti laughing

| VladLungu a răspuns:

Dupa cum zice si proverbul 'speranta moare ultima', speranta a existat, exista si va exista mereu.Doar pentru cine crede in ea exsta.

| Anaad a răspuns:

Mereu...asta ne anima. Si nu uita 'Biruinta nu e obligatorie. Obligatorie e lupta'.

| WQTS a răspuns:

Mereu exista speranta ca frigiderul va fi plin de bere.

| Morphines explică (pentru WQTS):

I-auzi, alcoolul dauneaza grav... spatiului in frigider tongue

| WQTS a răspuns (pentru Morphines):

Pentru minorii ca tine merge un suculet.

Esti tu asa sigur, mai barbate?winking

Ok, inca nu ai depasit stadiul de apa minerala.

Deocamdata esti junior, zic sa te opresti. E suficient

Is junior pentru ca postez asa, de florile cucului, nu mai bag cum bagam si alta data.
Si daca sunt junior ce? Urla in tine mandria de senior pe site si gata, te dai mare? laughing

Da. Nu.
Nu stiu eu ce erai tu inainte.
Pune macar o poza la profil...

Epic am fost, epic voi fi.

Ma bucur, asa si eu.

| poker85 a răspuns:

No.

Întrebări similare