Speranta e o notiune abstracta. Chiar daca unii s-ar jura pe viata lor ca nu mai spera la nimic, ea tot exista.
Oricat de grea ar fi orice situatie mereu va exista gandul acela: "si totusi".
Speranta e ca o buruiana enervanta: oricine va incearca sa o starpeasca, chiar si persoana insasi va esua!
Nici eu nu mă bucur, nici eu nu mai știu la ce mă refeream (și deocamdată nu mă mai interesează), ideea e că-s toantă rău și îmi vine să îmi dau numai palme că am distrus relația dintre noi. Nu te gândi la tâmpenii că mă enervezi, relația de colegi care se înțeleg.
Te-am băgat aiurea, Dumnezău a înțeles greșit cum că tu ai fi unul care se bagă peste tot, când doar erai prin curte și ai auzit și tu, iar, ca tot omul, curios, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dar asta nu înseamnă că m-ai spionat cum crede el.
Te sfătuiesc să nu mai fi atât de paranoic și să crezi că toată lumea vrea să se certe cu tine. Nu! Ai darul de a exagera absolut orice. Poate-s eu mai fraieră și părerea mea nu o să conteze, dar nu pot să las tâmpenia asta să ne pericliteze modul în care ne înțelegeam, chit că mă umilesc pentru asta (de parcă ar fi prima dată :l)! Chiar nu pot să rezolv cumva? Văd că nici tu nu vrei, ca și când m-ai ține doar să te folosești de mine, nu știu, iar, la cea mai mică greșeală, să mă dai afară, altul la rând :l! :'(
Dupa cum zice si proverbul 'speranta moare ultima', speranta a existat, exista si va exista mereu.Doar pentru cine crede in ea exsta.
misauratcuviata întreabă: