| Nataly4Ka a întrebat:

Exista un sentiment al cuvintelor. Ce parere aveti despre aceasta fraza? Ce inseamna pentru voi sentimentele si cuvintelele de dragoste?

Răspuns Câştigător
| Đeea a răspuns:

Ce poate fi mai frumos decat sentimetul de dragoste. Cand ai pe cineva care sa te iubeasca, sa te primeasca in bratele sale, sa te sarute, sa iti sopteasca cuvinte duioase la ureche ~Realy, love is the best thing ever!~

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Normal. Exista o placere in a fii nebun pe care doar nebuni o cunosc.La fel cum eu sunt surda la complimente tampite si pupat la dos poate altul le adorathinking

| cotzo a răspuns:

Fraza ta mi-a amintit de o alta fraza. daca dragostea e facuta din cuvinte atuncii mutii cum iubesc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine daca am sentimente cant la chitara mea bas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa te ajut cu nimic eu tot caut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Există

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune tu parera ta si apoi spun parerea mea

| Heelennn a răspuns:

Eu consider ca da! Fiecare cuvint pronuntat de mama, prieten, iubit ne face sa simtim ceva-un sentiment. Spre exemplu: te iubesc, ce poti sa simti de la asa cuvinte? Sentimente de bucurie, fericire, melamcolie. Sau esti un bun prieten. Poti simti o usoritate pe suflet si ceva foarte vesel si luminos, Nu te pretuiesc, Ce ar simti atunci? Eu iti spun. Tristete si singuratate...numai daca auzi aceste cuvinte de la opersoana foarte apropiata! Cuvintele ne fac sa simtim...sIMTIND DUREREA TA TRAIESTI DAR SIMTIND DUREREA ALTUIA ESTI OM!