| vladimir23 a întrebat:

Exista viata dupa moart? daca da argumentati.eu cred ca exista viata dupa o moarte clinica voi?

Răspuns Câştigător
| papushikroz a răspuns:

In fizica se spune ca nimic nu moare ci totul se transorma.Biserica afirma ca doar trupul este muritor si sufletul se inalta la cer si traieste in continuare.Cu ceva timp in urma s-a facut un fel de proiect in care oameni cu greutati diferite au fost cantariti inainte sa moara si imediat dupa ce au murit au fost cantariti inca o data. Dupe ce decedasera s-a constatat ca fiecare a pierdut exact 21 de grame.Acesta se presupune a fi sufletul, esenta vietii.

24 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Adevarul nimeni nu il stie, numai Dumnezeu, nu stiu ce sa mai cred, ar trebui sa fim mai credinciosi si noi, lumea banuieste o multime de chestii ca se vor intampla dupa moarte, dar nu putem sti cu siguranta, banuieli sunt multe si sunt multe ipoteze, dar nu mai sti ce sa crezi cand vezi cum se bat cap in cap multe ideei, unii cred ca exista viata dupa moarte iar altii nu cred asta...eu prefer sa nu ma mai gandesc la ce va fi, imi traiesc viata ca uneori ma ia frica cand ma gandesc la ce va fi, asa ca mai bine traiesc prezentul.

nony
| nony a răspuns:

Speranta celor care au avut o viata de ***.Tráieste-ti viata actualá.
Sau speri ca dincolo vei fi mai important decat in viata asta? raised eyebrows
Te-ai nascut (ca ai avut norocul sa fii cel mai rapid spermatozoid).ai trait.ai murit. Punct

kratos
| kratos a răspuns:

Nimeni nu are de unde sa stie chestia asta. Daca ma uit la Discovery la Fenomene Stranii pot sa zic asta dar eu nu sunt sigur de nimic in cea ce priveste religia sau de unde se trag oamenii. Sincer sa fiu eu vreau sa traiesc atat timp cat traiesc cand nu o sa mai fiu o sa vad eu acolo ce va fi daca exista Rai sau iad. Oricum nimeni nu s-a mai intors sa ne zica cum este acolo tongue.

| carminaburana43 a răspuns:

Eu nu merg dupa stiri ...nu merg dupa ce cred unii sau altii...am vb cu citiva care habar nu aveau fiind oameni f. simpli ce e acela viata dupa pragul mortii...si-mi descriau niste lucruri extrem de interesante despre ce l-i s-a intimplat in moarte clinica fiind...De douazeci de ani de zile studiez subiectul...si ar fi prea frumos sa mori (pentru unii!)si sa nu te astepte absolut nimic dincolo... dar eu sunt 80% convinsa ca exista...desi ar fi cu mult mai comod sa stii ca macar dupa moarte esti lasat in pace... dar nu sunt convinsa dupa ce am studiat subiectul atitia ani de zile...am mai pacatuit si eu si cea mai f\grea peeapsa pentru mine ar fi sa mor nespovedita si fara dezlegare.

| carminaburana43 a răspuns:

Carla a primit pe drept fundita pentru ca asta cu cintaritul si cu 21 de grame o data de mult am auzit-o si eu si mersi ca mi-a adus aminte... e f. interesanta povestea si mai ales si dovedita ''stiintific''' de aceea pun in ghilimele pentru ca si stiinta se transforma continuu si e relativ...(bine ca Einstein asta a inventat relativitatealaughing putem pune multe pe seama ei...happy

| xibalba a răspuns:

Nimeni nu stie, aici ne putem da doar cu parerea. Eu as spune ca in opinia mea, asta e o intrebare pe care multi oameni (de stiinta) si`o pun. E interesant subiectul si dezbatut de n ori... Nu cred in fraze care sustin ca Dumnezeu ar stii totul, pentru ca nu cred in divinitati. Consider ca dupa moarte exista ce a fost si inainte de ea... adica evolutie. Mi se pare mai logic asa decat sa cred ca ne va judeca nu stiu cine dupa moarte si vom arde cu totii in iad.

| xibalba a răspuns:

@auran, lumea mai zice si prostii, nu trebuie sa crezi tot ce zic astia de prin biserici sau pe la stiri. Mai trebuie sa treci totul si prin creier si sa analizezi ce ti se pare plauzibil si ce nu.

auran
| auran a răspuns:

De ce nu? Atata timp cat se vorbeste despre inviere, reincarnare...inseamna ca exista!

auran
| auran a răspuns:

Agec...totusi exista atat literatura si filme care au la baza si fapte reale - o sa spui ca sunt SF-uri OK, dar oare nu tindem prin datorita stiintei si tehnologiilor ce sunt imbunatatite de la an la an sa ajungem niste "extrateresti"?

| MM a răspuns:

Nu stiu daca exista viata dupa moarte, dar moarte dupa viata exista sigur. As vrea sa fie adevarat mitul reincarnarii.

| PauLa.M a răspuns:

dupa moarte nu exista viata, dar... dupa moarte nu incetezi sa existi. Sub ce forma? sub forma unei "amintiri"

| ellene a răspuns:

Tu nu ai argumentat de ce crezi asta. Eu nu cred nimic, pentru ca nu ma intereseaza...imi traiesc viata si atat... ce o fi dupa, Dumnezeu stie. Oricum cred ca daca ar fi ceva dupa moarte, noi nu vom fi constienti de ce am fost in viata asta... zic si eu

| Paula a răspuns:

A'ti vazut prea multe filme smug
Sincer eu cred in viata dupa moarte, pentru ca nu numai odata, mi s-o intamplat lucrul acela ca parca am mai fost aici, dar nu am avut cum, era pentru prima data... thinking

| deleuandrei a răspuns:

Nuj eu nu as crede caci am citit biblia de citeva ori si se spuna ca moartea se aseamana unui somn precum dormim asa si voom muri... cind adormim nu simtim nimic se poate zice ca atunci nu existam asa si cu moartea vom adormi intr-un somn adinc...

| AllenTJ a răspuns:

Depinde. eu zic ca exista, daca nu ar exista nu am mai avea un rost aici nu stiu... eu vreau sa cred ca exista ceva acolo.

| vladimir23 explică:

Pentru ellene o argumentare simpla si draguta ceea ce se spune si la biserica sufletul nu moare doar corpul moare sau putrezeste.

| scufitzaneagra a răspuns:

Chiar daca eu cred nu pot sa argumentez...argumentezi cand esti sigur, nu cand crezi... daca mor si inviu intreb acolo sus si iti zic daca e ceva...cat despre ce crezi u.argumenteaza.daca ai cum...bye:*

| kenzo007 a răspuns:

Ma eu cred dintr-un singur punct de vedere, tot timpu la ora de religie ma gandesc ca ce se intampla cu mine daca mor... si imi inchipui ca si cum asi fi in alta dimensiune, nu imi inchipui neaparat observ altceva in timp ce vb profu de Dumnezeu... ma simt de parca asi pluti... poate imi aduc aminte de o alta viata nu stiu dar ma simt extrem de ciudat dar asta estehappy. Si asa cred ca mai exista o viata dupa moarte de fapt fiecare neam nascut... si nu stim daca am mai trait sau nu. Dar eu cred ca exista. happy

| pepenerosu a răspuns:

Eu nu cred ca exista nimic dupa moarte.
sau. a doua "chestie" pe care o cred e ca ne reincarnam.
nu cred in "rai, iad" and so onhappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as crede...
Dar daca e sa fie asa, am avea o viata eterna...nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stim ce este dupa, dar ceva exista cu siguranta. Energia unii ii spun suflet, nu poate disparea, doar corpul se degradeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a intors cineva sa spuna?winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista. pentru ca revii la normal dupa acea moarte clinica care poate sa tina 24 de ore. deci da exisa viata dupa moarte clinica.

| panciu2000 a răspuns:

Cred in reincarnare.

Întrebări similare