| alexalghisi a întrebat:

Exista vreo metoda de a cuceri o fata in maxim 5 minute fara sa o cunosti?

Răspuns Câştigător
| claw_4117 a răspuns:

Da, dar ai nevoie de antrenament "special". Trebuie sa stii sa arunci cuvintele fara a suna gen "Ce face fetele" sau "Fata vrea sa iasa la un suc" laughing rolling on the floor inca am prietene cu sechele de la asa ceva.

17 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

"Imi pari cunoscuta - cred ca te stii din cealalta viata?" Ceva de genul asta? laughing
Sa stii ca asa ceva nu functioneaza decat daca fata este deja interesata de tine... happy

| want2bMajestic a răspuns:

Da...se poate. dar pastrez acest secret pentru minewinking

regis
| regis a răspuns:

Nu. Desi se intampla, nu este vorba de o cucerire propriu-zisa, ci doar manifestarea unui interes sau de dragoste la prima vedere, care e cu totul altceva.

| LoryM22 a răspuns:

Depinde de fatabig grin in cele mai multe cazuri NU

| Haydee a răspuns:

Mmm...nu cred ca o poti cuceri...doar daca e interesata de tine... ei bine poti intra in vorba cu ea, te prefaci interesat de preferintele ei, ii faci complimente, sau te prefaci ca nu ai vazut-o si ai intrat in ea... o inviti la un suc si daca accepta e deja cucerita.:d

| Haydee a răspuns:

Mmm...nu cred ca o poti cuceri...doar daca e interesata de tine...ei bine poti intra in vorba cu ea,te prefaci interesat de preferintele ei,ii faci complimente,sau te prefaci ca nu ai vazut-o si ai intrat in ea...o inviti la un suc si daca accepta e deja cucerita.:d

| Paula a răspuns:

Stripitis pe gratis thinking

| ShaKuri a răspuns:

Da. Ii pui cutitu la gat.

| loredanarotariu a răspuns:

Nu cred ca poti cuceri o femeie in 5 minute, poti reusi totusi sa ii atragi atentia. E un inceput bun.

| andyman a răspuns:

Intrebarea ta nu e corect pusa... asa cum ti s-a mai relatat poti doar sa o faci in 5 min sa iti arate un zambet sau sa ii captezi atentia, mai mult nu... doar cu timpul se poate spune ca o poti cuceri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista...cu o mangleala obosita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa existe o chimie intre tine si ea. daca nu exista poti sa ii spune cate in luna si in stele.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...eu cred ca poti cucerii cu adevarat o fata in maxim 5 minute.aratandu-i portofelul... iar daca ai ceva in el...va tine cu siguranta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...eu sunt de parere ca poti intr-adevar cucerii o fata in doar 5 minute...aratandu-i portofelul...si daca ai ceva in el...va tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da daca te afisezi cu o super masina si dai ca bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu