Da, dar ai nevoie de antrenament "special". Trebuie sa stii sa arunci cuvintele fara a suna gen "Ce face fetele" sau "Fata vrea sa iasa la un suc" inca am prietene cu sechele de la asa ceva.
"Imi pari cunoscuta - cred ca te stii din cealalta viata?" Ceva de genul asta?
Sa stii ca asa ceva nu functioneaza decat daca fata este deja interesata de tine...
Nu. Desi se intampla, nu este vorba de o cucerire propriu-zisa, ci doar manifestarea unui interes sau de dragoste la prima vedere, care e cu totul altceva.
Mmm...nu cred ca o poti cuceri...doar daca e interesata de tine... ei bine poti intra in vorba cu ea, te prefaci interesat de preferintele ei, ii faci complimente, sau te prefaci ca nu ai vazut-o si ai intrat in ea... o inviti la un suc si daca accepta e deja cucerita.:d
Mmm...nu cred ca o poti cuceri...doar daca e interesata de tine...ei bine poti intra in vorba cu ea,te prefaci interesat de preferintele ei,ii faci complimente,sau te prefaci ca nu ai vazut-o si ai intrat in ea...o inviti la un suc si daca accepta e deja cucerita.:d
Nu cred ca poti cuceri o femeie in 5 minute, poti reusi totusi sa ii atragi atentia. E un inceput bun.
Intrebarea ta nu e corect pusa... asa cum ti s-a mai relatat poti doar sa o faci in 5 min sa iti arate un zambet sau sa ii captezi atentia, mai mult nu... doar cu timpul se poate spune ca o poti cuceri
Fabianiba întreabă: