| trik17 a întrebat:

Exista vreo modalitate de a scapa de inrositul la fata? Am 19 ani, la varsta asta e absolut penibil. Ma inrosesc fara motiv. Daca o fata ma priveste doar, imediat devina rosu la fata. Imi vine sa intru in pamant de rusine.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai incearca sa stai mai relaxat relaxeaza-te. tensiunea ii permite rosetei sa se intensifice.stiu ca e greu dar incearca.gandestete ca tu nu rosesti si nu te simtii stanjenit de ceilalti sunt multe persoane care patesc asa poti sa te controlezi cand te-ai facut rosu dar poti sa te relaxezi pentru a nu te face visiniutongue nu te gandii la chestia cu rositul simtete in largul tau dansezi vorbesti sau orice faci trebuie sa te lasi dus de val.trebuie sa existe o persoana cu care esti obisnuit si in preajma acesteia sa nu rossesti asin cearca cu mai multi nu te incorda...big grin am incercat sa te ajut sper ca ti-am fost de ajutor...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar dc?
simti ceva cand te privste o fata? fi si tu relaxat ca doar no sa-ti faca nimic.tongue
si nici nu trebuie saramai in pamant de rusine de ex pe mine nu ma deranjeaza chestia asta la un baiatwinkingbig grin P.S nu cred ca poti scapa asa sunt unele persoane.deci nu prea cred ca exista vreo modalitatebig grin

| VIPlidia a răspuns:

Esti timida,majoritatea au problema ta, incearca doar sa iesi mai mult, cu 1-2 prieteni pentru inceput,uitate pe strada in ochii oamenilor,asta sa stii ca te ajuta extrem de mult,vorbeste tare pe strada,cand stai jos,fa intr-un fel incat lumea sa te observe,vei vedea ca pe parcurs totul iti va parea normal, iar dupa, problema ta va disparea.

| trik17 explică:

Dyya, nu te deranjeaza pe tine.Nu sunt toate persoanele asa. Pe altii ii deranjeaza.Ma rog nu ii deranjeaza, doar fac misto de chestia asta. Tocmai de aia vreau sa scap de ea...Si m-ai intrebat ce simt cand vad o fata...nu stiu ce simt, emotii, habar nu am, am impresia ca o sa rada de mine orice as face. E absolut penibil.Stiu.

| astrid_2414 a răspuns:

Se intampla asa, deoarece totul e in capul tau, tu iti creezi diverse ganduri care conduc spre asa ceva. Incearca sa fii mai relaxat, si ai sa vezi rezultate. Succes!

| trik17 explică:

Multumesc. Chiar o sa incerc sa nu mai fiu asa incordat...desi nu stiu daca voi putea.

| vyo_1139 a răspuns:

Da chiar asa nu mai fi asa incordat dar nu cumva te inrosesti din cauza ca ai avut prea multe experiente cu femeile si acum iti este rusine de ele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca o sa-ti fie greu e un inceput.dar merita sa incerci in viata ta trebuie sa existe persoane cu care esti obisnuit nu? si poate la ele nu reactionezi asa.deci inchipuieti o alta peroana ca si cum ai cunoasteo de mult timp si faza ca fetele...pai ele poate flirteaza cu tine flirteaza si tu nu iti fie jena sa te uiti in ochii lor. exerseaza chestia asta cu mai multe ai sa vezi ca este ceva normal. poate tu nu rosesti poate asta simti tu desii cand simti asta te simti si stanjenit.fix de aia nu te simtii asa o sa-ti relaxezi si muschii corpuluiwinking exerseaza ai sa vez ca te poti controla sunt sigurahappy