Sa stii ca te inteleg perfect. Cand aveam 6 ani mi-am varsta niste apa fierbinte pe fata. Mama m-a dus la medic, creme, lotiuni, alifii, spalat cu ceai de musetel. S- au vindecat dar am rams cu niste urme. Refuzam sa fac poze, purtam mereu parul pe fata si cand ma uitam in oglinda ziceam ca sunt desfigurata, urata si nimeni nu o sa se uite la mine. Suna cunoscut? Inainte sa incep liceul dupa multe insistente si certuri mama m-a dus la o inica din Austria sa le "scoata" cu laserul. An ajuns acasa si m-am intalnit cu niste prieteni din copilarie si stii ce au zis? Nimic. Cand le-am povestit si aratat au zis ca abia se observa diferenta. Ma uit in putinele poze din perioada de inainte de laser si sa stii ca abia se vad. Eu le credeam imense, monstruase, urate. Erau niste doar niste semne destul de mici, unul pe frunte, unul pe barbie si o zona mica, cat o moneda pe obraz.
In fine. Primul pas e sa mergi la dermatolog. E cel Mai in masura sa te ajute. Nu stiu cum si unde sunt cicatricile tale deci nu pot sa iti recomand creme sau tratamente online si nici nu sunt dermatolog.
Laser sau dermapen/dermaroller
Daca tu intri in depresie pentru niste cicatrici, ce faci daca ramai fara o mana? Oamenii puternici supravietuiesc in orice situatie
Da, supravietuiesc sa zic, dar eu unul nu cred ca nu te-ai simti prost sa ai astfel de semne pe fata, in permanenta expuse. Dupa cum am spus mai sus, sunt multumit ca sunt sanatos, deci ce ai zis intra aici. Dar pana la urma sunt super complexat de aceste semne. Una este sa le ai pe trup, alta este sa le ai pe fata, aceasta e mereu expusa...
Sunt oameni care se lupta cu acneea rezistenta la tratament si e mai grea boala asta, fiindca acneea e cauzata de bacterii
Pentru asta, nu exista remediu.
Dar de ce pui tu aspectul, inaintea educatiei, a mintii, a comportamentului civilizat? De aia oamenii nu se inteleg. Pun egal intre frumusete si educatie. Cand descopera ca nu este asa, sunt dezamagiti.
Incearca sa te comporti altfel cu oamenii, ca ei sa te vada. Nu doar sa te arati fizic.
Pentru ca, din nefericire in ziua de azi e mult mai important aspectul fizic decat ceea ce ai in cap.
Dominicc întreabă: