anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista vreo persoana de aici care nu are cont de Facebook? daca da de ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu. L-am dezactivat dupa cateva luni. Am descoperit ca mananca timp fiind totodata inutil. Atentia ceruta acolo se face pe baza pozelor expuse si a like-urilor acumulate, comentariile si citatele erau si sunt de prisos. Cam asa functioneaza acel site. Am ramas la mess si skype considerand ca imi ajung pentru o comunicare virtuala.

4 răspunsuri:
| mirea25 a răspuns:

Pentru ca nu văd de ce mi-ar trebui. Dacă vreau să vorbesc cu o persoană îi spun în față sau la telefon. Plus ca nu vreau să am așa zișii prieteni pe facebook, pentru ca nu sunt cu adevărat prietenii mei.

| RAY a răspuns:

Eu il folosesc doar pentru promovare practic nu prea am cont, asa zisi prieteni imaginari, uni au sute nu le vad rosul, in viata daca ai 1, 2 cu adevarat, numai vorbesc de dependenta, unele/uni se fotografieaza non stop, la skype i vad rosu dar la fb nu-i vad rostul, e pierdere de timp, ce castigi ca vb cu straini la distanta? da ca vb cu familia ta e altceva in fine da nastere si la depresie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Consider facebook-ul o pierdere totala de timp. Intr-adevar, mi-am facut si eu cont ca sa vad cum e, dar ma gandesc sa-l dezactivez...

Răspuns utilizator avertizat