hey eu inteleg ca nu-ti convine sa te tacchineze... dar asta nu e motiv sa te omori doamne... cand te mai jicneasc pur si simplu prefa-te ca nu-ti pasa si atunci daca vad ca nu te superi te vor lasa in pace
Stiu cum e...
Asta e.
Daca esti in stare. dale in gura tule rasa'n gura
Eu acu cand ma duc prin generala ii iau la capace pe aia mai " tari " care se iau de cei slabi
Rasa mami lor de cocalari
Pooi nu esti singurul care e tachinat si jignit de colegi sau de altcineva, adica sh mie imi zic tot felul de porcarii :]]...am incercat sa nu-i bag in seama dar chiar exagereaza, insa gandeste-te mai bine si aratale ca nu-ti pasa adica comportate normal de parca nici nu ai auzit ceva, ei asta e peste tot sunt oameni deastia prosti. pur si simplu nu prea ai ce fake
Buna. Eu stiu un baiat care are 1, 94 si eu am 1, 68 si nu am nici-o problema cu el. iti faci degeaba complexe. Fetelor le plac baietii inalti. De obicei sunt mai complexati baietii mici de statura. Asa ca stai linistit si nu te omora!
bye
:*:*pup
Exact! Fetelor le plac baietii mai inalti, le fac sa se simta protejate. E bine sa fii inalt. Adica, gandeste-te ca sunt unii pitici care ar da orice sa fie mai inalti. Nu-ti mai fa atatea probleme. Ai multe avantaje in a fi inalt: nu trebuie sa depui mult efort in a iesi in evidenta si poti deveni foarte bun la basket.
Pai nasol de tine... sa stii cami pare rau dar cum zic si celelalte comentarii nu-i lua in seama pe colegii tai cei prosti sau mai bine foloseshte si uh caterinca impotriva lor batetzi si uh joc de ei sau amenintzai cu bataia si gaseshteti un hobby precum baschetul daca estitot inalt si bine facut si de fapt faza cu fetele le plac baietii inaltzi si prietenu meu cel mai bun ii cel mai inalt din scoala si ii admirat in scoala de fete intr-un fel il invidiezdar noh multzumeshtete cu ce ai
anonim_4396 întreabă:
alecsandrabubz09 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: