| laurentiu_5039 a întrebat:

Exista vreo scapare sau trebuie sa ma "omor"happy
deci toti fac caterinca de mine ca sunt inalt
aud tot felul de jigniri... numai suport
am incercat sa ma impac cu ideea dar e prea de tot
nu stiu cum sa reactionez mor mor mor.

mentionez ca am 1, 90 cred ca si 1, 92 cam asa
87 de kg.
sunt mare ce e drept. sunt facut.
dar nu imi place ca toata lumea imi zice ca sunt mare tare de tot
am ajuns sa ma urasc... voi ce spuneti sad
fetele sigur nu prefera baietii inalti cum sunt eu 1, 90 -1, 92
mai ales ca in ziua d azi ftele au inaltimea cam intre 1, 60.1,70.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

straight face hey eu inteleg ca nu-ti convine sa te tacchineze... dar asta nu e motiv sa te omori doamne... cand te mai jicneasc pur si simplu prefa-te ca nu-ti pasa si atunci daca vad ca nu te superi te vor lasa in pacetongue

| Liviu a răspuns:

Stiu cum e...
Asta e.
Daca esti in stare. dale in gura tule rasa'n gura
Eu acu cand ma duc prin generala ii iau la capace pe aia mai " tari " care se iau de cei slabi
Rasa mami lor de cocalari

| Insurgent a răspuns:

Pooi nu esti singurul care e tachinat si jignit de colegi sau de altcineva, adica sh mie imi zic tot felul de porcarii :]]...am incercat sa nu-i bag in seama dar chiar exagereaza, insa gandeste-te mai bine si aratale ca nu-ti pasa adica comportate normal de parca nici nu ai auzit ceva, ei asta e peste tot sunt oameni deastia prosti. pur si simplu nu prea ai ce fake big grin

| Lime a răspuns:

Buna. Eu stiu un baiat care are 1, 94 si eu am 1, 68 si nu am nici-o problema cu el. tongue iti faci degeaba complexe. Fetelor le plac baietii inalti. De obicei sunt mai complexati baietii mici de statura. Asa ca stai linistit si nu te omora! laughing

bye

:*:*pup

| ardillabicolor a răspuns:

Exact! Fetelor le plac baietii mai inalti, le fac sa se simta protejatewinking. E bine sa fii inalt. Adica, gandeste-te ca sunt unii pitici care ar da orice sa fie mai inalti. Nu-ti mai fa atatea probleme. Ai multe avantaje in a fi inalt: nu trebuie sa depui mult efort in a iesi in evidenta si poti deveni foarte bun la basket.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai eu am 16 si am un prieten cam ca tine numai ca el are 1, 88, nu-i nimic nu trebuie sa te omori sau ceva degenu doar spune-le si u fa si u caterinca de ei cum ar fi:cum e vremea acolo jos? mai slabatura adumi un biscuite...rolling on the floorchesii de genu asta. Oricuum, bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi chiar ca nu esti singurul... pretenii mei buni ma jignesc si rad de mine pe la spate ca sunt scund. crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt fata si... da adevarul e ca iubim baietii mai facuti asa love struck deci... don t worry happy

| ally969 a răspuns:

Pai nasol de tine... sa stii cami pare rau dar cum zic si celelalte comentarii nu-i lua in seama pe colegii tai cei prosti sau mai bine foloseshte si uh caterinca impotriva lor batetzi si uh joc de ei sau amenintzai cu bataia si gaseshteti un hobby precum baschetul daca estitot inalt si bine facutwinking si de fapt faza cu fetele le plac baietii inaltzi si prietenu meu cel mai bun ii cel mai inalt din scoala si ii admirat in scoala de fete laughing intr-un fel il invidiezdar noh multzumeshtete cu ce ai happy