"Deja vu " este acel sentiment de intensa familiaritate cu o imprejurare, persoana sau loc, pe care nu le-am mai vazut nicicand inainte.Acest sentiment aparent bizar ne provoaca trairea propunda ca suntem protagonistii unei scene care s-a mai derulat, aievea, nu stim cand, nu stim unde. Daca este vorba despre o persoana pe care o "recunoastem" avem dorinta irepresibla de ai spune "Parca te cunosc de o viata, din alta viata.Cam asta e Deja-vu, avem impresia ca ceva ne este cunoscut desi nu l-am mai vazut niciodata.
Salut! Deja-vu este acel sentiment in care simtim o familitate cu un peisaj, persoana, loc...In care ni se pare ca suntem martorii unei scene pe care am mai vazut-o, am mai trait-o.Pa,pa.
Exemplu:In fiecare dimineata cand ma duc la baie am un sentiment de, deja-vu
Senzatai de "deja vu" este aceea in care ai impresia ca ai mai trecut prin aceeasi experienta, ca evenimentul prin care treci ti s-a mai intamplat candva. Unii spun ca are legatura cu vietile anterioare, alte guri spun ca de fapt in subconstient am mai trait o experienta asemanatoare.
*ca am mai trait o experienta asemanatoare, dar acea experienta s-a "ascuns" in subconstient.
Toate raspunsurile sun corecte dar asteptam inca o varianta ceva ce nu sa zis sau poate cu alte cuvinte.
Tuturor ni se intampla sa avem "deja vu". Acest cuvant desemneaza o senzatie pe care o avem atunci cand ni se intampla lucruri care pentru un moment ne da impresia ca s-au mai intamplat odata in viata noastra.
calutulfericit întreabă: