Eu ma ocup mai mult de igiena. Adica am grija sa imi spal parul la 3 zile, sa fac dus de minim doua ori pe zi, sa ma spal de 2-3 ori pe dinti, sa-mi tai totdeauna unghiile scurt si sa le curat si sa ma epilez peste tot macar o data pe saptamana. Nu ma machiez, nu prea ma dau cu parfum, nu-mi place sa-mi cumpar haine si ma imbrac cat de simplu si de comod pot. Din pacate nu prea fac sport, doar ceva plimbari, detest shoppingul si nu-l practic decat la nevoie (prefer sa merg in piata de legume, e mai interesant).
Idem xibalba.
Frumusetea e trecatoare, iar daca incepi sa te dai cu fond de ten de pe la 16 ani(pentru a atrage priviri), la 30 vei fi hoasca si nici nu vei mai avea ce sa-ti mai pui pe fata.
by daii
@alllinna, sper ca glumesti ) Daca ar fi sa fac tot ce zici tu, ar inseamna sa raman cu datorii o groaza si in plus, fara timp de nimic
Nu`mi vad viata intre sali de gimnastica si impachetari cu nu stiu ce. Nici intre shoppinguri la Paris si programare la salonul de infrumusetare. Nu stiu, nu e genul meu, pur si simplu. Poate nici nu imi pun in minte sa atrag fizic pe cineva, pentru ca nu vreau ca un baiat sa stea cu mine doar pentru ca arat bine. E adevarat, aspectul conteaza. Dar una e sa te ingrijesti de cum arati in limitele normalului, alta e sa devii obsedata de lucrul asta.
Buna intrebarea, igiena corporala, dus de doua ori pe zi, manichiura pediciura, epilat axial, picioare brate daca au par pe ele, un parfum bun, parul in perfecta stare (tuns vopsea ireprosabila, aspect ingrijit ), sala de fitness o data pe saptamana sau bicicleta acasa, sa foloseasca sampoane cu vitamine pentru a avea un par lucios si sanatos, creme si fonduri de ten de calitate foarte buna pentru a evita pigmentarea si aparitia infectiilor, creme pentru maini picioare, corp. Pentru suflet, ooooooooooo shoping cat cuprinde, o poseta la 6 luni, o pereche de pantofi tot la 6 luni, dar asta este idealul si numai cine isi permite.
SerafimHD întreabă: