| CriStiNa_2000 a întrebat:

F U N D I T A straight face Pentru care`mi zice cum sa scap de cosurile de pe frunte straight face am 15 ani. si imi apar in continuu. am luat zeci de creme... de la farmacii, avon. oriflame. degeabastraight face am zis acum sa incerc ceva mai natural(ceva care se face in casa) ceva "babesc" laughingthinking Poate o merge. nu stiu thinking

7 răspunsuri:
| alexamealexa a răspuns:

Incearca masca cu aspirina. Pisezi vreo 3-4 pastile de aspirina si amesteci cu putina apa, miere sau iaurt.Eu am vazut la stiri si am incercat si mi s-a parut ca da rezultate. Sper sa t ajutehappy

| Paula007 a răspuns:

Infuzii cu apa fierbinte si musetel

aloe. planta.

crema de galbenele

| madaa a răspuns:

Ce folosesc eu pentru cosuri se numeste zineryt costa cam 30 de lei este foarte bun il gasesti la farmacie happy

| bellekamms a răspuns:

Incearca sa-ti faci o masca cu rosii bineinteles, dupa ce cureti tenul bine.Succes!

| Alexandra_7864 a răspuns:

Pai eu stiu mai multe cai.

1.Infuzie cu apa si musetel.
2.Incearca crema Clean&Clear.
3.Crema de galbenele.
4. Urina ta daca inca mai esti virgina. Ti se poate parea stupida aceasta chestie dar functioneaza foarte mult.Multe prietenel deale meel au scapat de cosuri cu propia urina.Sau mai bine cu urina de bebe nou nascut.Sau te poti duce la dermatolog.Eu am fost la dermatolog si mia priit foarte bine mai ales pe frunte.Nu am scapat chiar de tot dar fata de cum eram cand inca imi venise menstruatia abia se mai observa.Multa bafta,!:*

Răspuns utilizator avertizat
| Rodica_Szotyori_1959 a răspuns:

Zynerit, garantat, il gasesti la Farmacom