| Staythere a întrebat:

Fa mamico
Am ajuns in bucuresti cu bine. Trenul a mers incet si a mai si oprit ca cred ca a facut pana la o roata. Am nimerit in cabina cu o baba care putea a usturoi si mai avea si doi pui de catei in geanta care au schelalait tot drumu ca baba a adormit pe poseta.Cand am vrut sa ma duc la wc am nimerit dupa un nene care cred ca era stricat la stomac. Un om a venit si mi-a cerut biletul cred va vroia sa mi-l ia si nu i l-am dat si mi-a zis ca o sa imi dea amenda dar nu cred ca e adevarat.Cand am coborat din tren fa mamico era la lume nici la inmormantare la primaru nu erau atat de multi. Cand am ajuns la bunica n-am gasit-o. am crezut ca e plecata pe la vecini si am asteptato dar nu a venit si mai tarziu am vrut sa ma culc si cand mi-am dat gumari jos am vazut-o pe bunica. era sub pat. ca un crestin adevarat am ingropat-o in spatele curtii si i-am pus cu ea si niste mancare si niste schimburi sa aiba. Te anunt ca o sa raman aici te rog sa imi trimiti si restul schimburilor si vezi ca sub pat am niste reviste SA NU TE UITI PRIN ELE! punele si pe ele acolo si trimitele.
Al tau fiu respectuos
Gheorghe

12 răspunsuri:
| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Da,asta e pusa si la T/A.

Daca tu ai inventat-o e amuzantawinking.

Totusi, ramai la T/A, ca astia de aici n-au simtul umorului si nu se prind.

| apalipis a răspuns:

OMFG. nu stiu daca e creatie proprie sau ai mai auzit-o undeva dar e fuckin' amazing. laughing)))

| Apy a răspuns:

Bine ma ce e asta?

| Apy a răspuns:

Sincer e dragut de amuzanta cea mai tare fraza vezi ca sub pat am niste reviste SA NU TE UITI PRIN ELE! punele si pe ele acolo si trimitele.

| Alekzandra a răspuns:

Mda,te crezi amuzant sau ceva de genul asta te inseli.Sa stii ca esti chiar grobian si dizgratios...

| liladyna a răspuns:

Ha?

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Așa, și?
*Robot *****. Nu văd nici o majusculă. Voi?*

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

@Staythere, eu vorbeam de robotul ăla care ne dă dureri de cap din cauza ca cică folosim prea multe majuscule. rolling eyes

| Staythere explică:

Nup am inventat-o happy.

| Staythere explică:

NU stiu de cine vorbesti app sunt fata laughing
aceasta povestioara am facut-o pentru amuzament.Si daca sunt "grobiana si dizgratioasa" te rog frumos sa ma ierti.

| Staythere explică:

@L nu am pus nici o majuscula pentru ca asta vroia sa arate cat de "destept" era personajul care vorbea.

| gaby19960 a răspuns:

Cum sa faca trenu pana laughing