| doreal a întrebat:

Fac saptamana asta buletinul si am o groaza de intrebari. Bine, poate doar una si anume cum sa ies si eu mai bine in buletin? Habar nu am cum sa imi gasesc o pozitie mai draguta, avand in vedere ca nu sunt o prea mare fana a camerei de fotografiat, -deloc- si habar nu am cum sa stau acolo. Desigur ca cel/cea care o sa imi faca fotografia aia o sa imi spuna cum sa stau, dar eu ies destul de naspa in poze si nu prea vreau sa raman marcata pe viata cu fotografia asta. Va rog, help!

Aaa, si... Cosurile se vad in buletin? Nu ca as avea eu cine stie ce cosuri, dar am ceva urme ramase pe frunte si se vad destul de urat in poze.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Poza de buletin nu este o poza artistica.Nu se retuseaza deoarece trebuie sa respecte cat mai fidel toate elementele faciale reale.Va trebui sa te obisnuiesti daca poza nu te va prezenta suficient de "frumoasa". http://www.andreialbu.com/......n.html.=))

| doreal explică (pentru corbulalbrosu):

E bun articolul laughing.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru doreal):

Daca nu raspunsul meu macar articolul ar merita premiul happy

| doreal explică (pentru corbulalbrosu):

Opa. Am uitat sa dau funda.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru doreal):

Multumesc.Sper ca poza de pe cartea de identitate sa fie reusita.Pa,pa.

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

"Habar nu am cum sa imi gasesc o pozitie mai draguta"

crezi ca poza de buletin e poza de profil de fb?

E o singura positie in care poti sta, dreapta si cu fata la camera, fara grimase si expresii faciale.

Poza de buletin, e pentru buletin nu pentru fb si nu pasa nimanui cum arati in ea

| doreal explică (pentru suntserios):

Ce spun eu si ce intelegi tu. Minunat...
Mai bine nu iti iroseai timpul sa raspunzi, sincer.

| Innsbruck a răspuns:

De ce atata sres?
Prima data cand m-am dus am aratat bine, dar s-a anulat laughing A doua oara am iesit oribil.
Nimeni nu iese atat de bine in poza de buletin, crezi ca oamenilor (carora au nevoie de buletinul tau gen doamna de la banca etc) o sa le pese de poza ta?
Nici vorba. Hainele poricum nu se prea vad deci nu conteaza.

| doreal explică (pentru Innsbruck):

Mda laughing. Ma stresez pentru orice tampenie mereu.

| AnYyCrZ a răspuns:

Am cea mai urata poza la buletin. Si mai am 1 an si il schimb :-s Culmea, am fost la fel de tensionata ca tine, si acum cand arat buletinul tin degetul pe poza laughing trebuie sa te relaxezi :* eu zic sa iti imaginezi ca ala care iti face poza e gol sau ceva ce te amuza laughing

| muffinXXL a răspuns:

Coșurile din poza nu se prea vad ca e poza minuscula. Poziția in care stai e una singura - drepți ca la armata. Atenție! Daca o sa te uiți stresata la camera, așa o sa arați si in poza. Eu am zâmbit puțin si am ieșit drăguț. Dar nu rânjet de la o ureche la alta, ceva delicat:-). Mi-am ținut si parul despletit. Si poți sa ii ceri celui care a făcut poza sa ți-o arate pe computer. Eu așa am făcut.

| Irinoasa a răspuns:

1. Poate ai o bluza neagra sau rosie draguta. Am auzit ca negrul scoate faţa in evidenta
2 Ti se va spune sa stai dreapta. Sa stai dreapta dar nici ca soldatul.
3 exerseaza in oglinda si zambetul. Acum cativa ani nu te lasau sa zambesti. Eu am stat serioasa in poza de 14 ani
4 gandeste-te ca iti face poza o persoana draga tie
5 stai linistita cosurile nu se vad aproape de loc
E doar o poza. 4 ani o sa treaca imediat; si daca nu iesi exact asa cum ti-ai dori nu-i nimic. Sa poti sa fi recunoscuta in poza macar
P. S. Mie mi-a aratat cum am iesit in poza si m-a mai fotografiat ca nu mi-a placut cum am iesit

| Lidiasm a răspuns:

Exersează in fata oglinzii.Asa o sa iti fie mai usor.