| AdeElLl a întrebat:

Facebook (este vorba)Pai.ieri vroiam cronologie fb si am cautat pe google si am gasit anumite programe si niste pasi am instalat primul program si nu mergea si dupa am vazut niste pasi si nu am stiut sa ii duc pana la capat si acum vreau sa imi explicati dc nu pot vedea poza intrega ,adica vad noar o parte din poza si nici acolo unde dai sa dezactiveze contul nu mai vadcrying

7 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Pentru a avea cronologie pe Facebook nu trebuie sa instalezi nimic, pur si simplu navighezi la adresa http://www.facebook.com/about/timeline si apesi pe butonul din dreapta jos, este albastru si pe el scrii "Get Timeline", apoi te duci pe profilul tau, modifici ce vrei pe acolo si apoi apesti butonul "Publish Now".

| AdeElLl explică (pentru Supps):

Cred ca u nu ai inteles prea bine mai citeste o data nu vreau sa instalez cronologia nu imi mai merge sa vad pozele intregi decat jumatate din ele iar can vreau sa dezactivez contul nu vad ce srie colo

| Supps a răspuns (pentru AdeElLl):

Si eu ar trebui sa ghicesc acei pasi? Sa dau in carti, in cafea?
De unde sa stiu eu cu ce sa te ajut daca nu am idee ce ai facut acolo. Daca vrei ajutor, detaliaza.

Pai u nu intelegi intrebarea si imi zici mie sa imi dai in cafea? am zis ca am instalat un fel de cronologie si nu am putut sa o duc pana la capat si ca acum nu semai vad pozele intregi decat jumatatea inferioara si multe

Citez: "am instalat primul program" - Ca sa-ti bagi timeline pe FB nu trebuie sa instalezi niciun program.

Tu nu trebuie decat sa apesi un amarat de buton pe FB ca sa ai timeline si imi spui mie ca nu ti-a reusit instalarea. Tu nu instalezi nimic, doarapesi un buton ce declanseaza o interogare in baza de date a FB si modifica valoarea unui camp din baza de date de la 0 la 1 sau ceva de genul.

Ce ai facut tu acolo nu era necesar. Tu probabil ti-ai instalat Greasemonkey si un script prost scris si gata. Daca habar nu ai ce vorbesti atunci nu vorbi, iar daca habar nu ai ce faci, nu fa nimic, intreaba inainte daca nu stii.

Bai...fraiere ca sa stii si tu aici e un site unde iti pui o anumita intrebare si alti iti raspund la ea, nu e un site de socializare sa vb aici, da? si nu imi zi u ce sa fac, un copil de 12 ani ce sa toata ziua pe pc si nustie de capul lui asta esti u

Fuckoff, habar nu ce vorbesti sau ce faci, nici sa scrii corect nu stii, intoarce-te la meseria de giuflexoare si nu mai pune intrebari idioate ca asta.