| Lollipop_2607 a întrebat:

Facebook sau hi5? Eu aleg facebook mi se pare cea mai folositoare retea sociala :X:X:X:X

10 răspunsuri:
| No a răspuns:

Eu aleg Facebook, chiar daca Hi5 e mai colorat asa pe margini xD

| xZozole a răspuns:

Facebook love struck

| spread a răspuns:

Facebook cel mai tare:XX

| bya2010 a răspuns:

Facebook aleg si eu:X

| Tweetymrrr a răspuns:

Niciunul.Astea sunt mijloace prin care'ţi pierzi timpul şi fără rost.Adică de ce ai vrea sa îţi comenteze toţi pozele, să faci nu ştiu eu câte comentarii la anumite poze şi să devi un fel de Miss Piţi în loc să ieşi pe afară sau să vorbeşti la telefon cu cineva.Asta a fost o generalizare.nu descriam situaţia ta, pentru că nu o cunosc.Nu mai zic de hi5, altă tâmpenie.
Zi faină.

| Barbiie a răspuns:

Sunt de acord cu tine scumpa :* cu siguranata facebook! big grin :X

| lulu_8735 a răspuns:

Facebook.pe hi5 nu toti sunt cine se dau ca sunt...sau cu numele.numai simboluri...:-p

neluL
| neluL a răspuns:

Cea mai buna retea sociala este acolo unde ai cei mai buni prieteni! Nu conteaza daca este HI5 sau Facebook! Din punct de vedere a personalizarii paginii tale HI5 are mai multe optiuni de personalizare- pur si simplu iti modifici pagina cum vrei! Si pentru mine ramane tot Facebook o retea sociala folositoare.

| ZEU93 a răspuns:

Facebook,e mai nou si din fericire nu toti cocalarii au reusit sa-si faca cont pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii... in ultima vreme facebook-ul a devenit foarte popular si avand in vedere ca luma lasa hi5-ul si se "muta" pe facebook aleg si eu ala laughing XD