Bună.
Mulțumesc dar nu am conturi pe acolo.
Prefer viața reală, nu internetul.
Pa, pa.
Din punctul meu de vedere twiteer este mai mult folosit de personalitati cu o functie (cantareti, actori etc.). Este totusi mai greu de folosit fata de facebook - care este ca un fel de HI5. Eu zic ca ambele sunt periculoase si pana la urma mai bine fara niciuna. Nu e vorba de "a urî oamenii" - este vorba de siguranta omului. Asta e parerea mea...
Nu e adevarat! Eu zic ca facebook-ul este mai bun.Bine nu chiar mai bun, amandoua sunt la fel dar facebook-ul este mai usor de folosit, pe cand Twiter-ul este mai greu de folosit.Twiter-ul este pentru a sta de vorba cu vedetele, iar facebook-ul pentru a cunoaste oameni si a te distra.(dupa mine)
Eu iti recomand facebook-ul, deoarece este mult mai sigur decat twitteer-ul si facebook-ul nu te face sa urasti oameni, iar twitteer-ul este mult mai complicat decat fb si nu te face sa iubesti oamnenii pe care ii cunosti de putin timp, si eu am facebook si sunt foarte multumita, am avut si twitter dar nu am fost deloc multumita! (fundita)?
Nici unul, ambele ne influenteaza vietile in rau.Eu nu am cont pe niciunul si nici nu am de gand sa imi fac.
anonim_4396 întreabă:
Keed13456hib8hvh întreabă: