| LesLady a întrebat:

Faceti`mi si mie un portet moral/fizic al persoanei pe care o iubiti, funda pentru cel mai frumos love struck

4 răspunsuri:
| Biiiiiia a răspuns:

Atât portretul fizic cât și cel moral, îl pot exprimă printr-o singură frază: E cea mai specială persoană pe care am întâlnit-o vreodată.

| crazycolor a răspuns:

El...atat de tandru cu mine.simt ca ma iubeste foarte mult atunci cand imi vorbeste si-mi spune:printeso, iubire, viata...se simte iubirea.el e genul de baiat de cartier, insa cu mine nu e asa.eu sunt singura persoana in preajma careia poate fi el,il cnosc, ma cunoaste, ne iubim:X are ceva aparte.sufletul lui atat de imens,persoana lui care ma cucerit total,inima lui care stiu ca imi aprtine,si a mea la fel lui,simt ca nu pot scrie aici, in cuvinte ce fel de persoana e-de fapt e un inger, un inger pe care il iubesc enorm

| sensibilosu a răspuns:

I buna

| elenabz07 a răspuns:

Pai are parul gen justin biber dar numai ca este brunet si putin mai lung,ochii verzi dar se schimba in fiecare anotimp in caprui,se penseaza(e baiat),joaca fotbal,e inalt dar nu ft mult,are patratele, joaca fotbal a mai jucat handbal, tenis,happy cum ti se pare