| nobody_9468 a întrebat:

Faci anumite lucruri doar pentru. a face in ciuda cuiva? adica de ex. daca diriga se ia de cerceii mei care eu nu-i consider prea stridenti, urmatoarea zi imi iau altii cu adevarati stridenti.si asta se intampla cu mai multe persoane. voi aveti astfel de "hobby-uri"?

17 răspunsuri:
| ÅñdRa a răspuns:

Mda... faceam si eu asa cand eram mai copilaroasa.
Dar acum nu mai fac...pentru ca nu imi mai zice nimeni cum sa ma imbrac...si ce accesorii sa port pentru ca toate persoanele care ma cunosc stiu ca aspectul meu inseamna foarte mult pentru minehappy

| bluesky a răspuns:

Numa in situatii rare as face asa ceva, cand ma calca cineva pe nervi.Chiar la diriga nu, dar la o profesoara da big grin

| Denniisa a răspuns:

Inainte eram si eu asa acum mi-am dat seama ca nu'si are rostul.Nu'mi place sa'mi zica cineva cum sa ma imbrac sau chestii de genu sunt indipendenta si tin la stilul meu si nu las schimba pentru nimic in lume! Asa ar trebui si tu sa faci

| AnaisC a răspuns:

Da e unul din hobby-urile mele fav. mereu fac asta doar ca sa enervez oamenii.happy

| nobody_9468 explică:

Ideea e ca intre mine si diriga exista un fel de ''simpatie'' reciproca, stilul vestimentar si felul meu de a fi nici eu nu-l pot schimba, dapai altiibig grin

| fluturas a răspuns:

Ma imbrac cum vreau ...nu tin cont de cine ce zice si intotdeauna am crezut ca e la moda tot ce imi convine, deci trebuie sa-mi placa mie apoi celorlalti big grin, dar exculs diriga tongue, adica la scoala ma imbrac decent chiar daca nu prea imi convine, nu as vrea sa o cheme pe mama la scoala si sa fie discutii in legatura cu imbracamintea, cerceii mei si altele big grin... si nu fac anumite lucruri pentru a face in ciuda cuiva, fac ce-mi place big grin daca cuiva ii este ciuda asta ii problema lui, nu a mea big grin

| LoveForShania a răspuns:

Eu una nu. Daca se ia diriga de cerceii mei care eu nu-i consider prea stridenti, urmatoarea zi nu mi mai iau.deoarece am bunul simt sa imi dau seama ca daca i-a mi-a zis asta...chiar daca ei nu sunt stridenti!
Apropo, prin acest lucru nu ii faci in ciuda!
Doar ii dovedesti ca nu ai ascultat-o.sau ca n-ai luat in seama observatia ei.
Sa faci in ciuda cuiva inseamna: ex. tie sa iti placa de un baiat, si altei fete sa ii place de acelasi baiat, si tu pe fata aia sa o urasti. Si apoi o vezi pe fata aia sarutandu-se cu baiatul ala sau fiind impreuna.
Aici poti sa si te intristezi, sau poti sa invidiezi.Sunt doua lucruri diferite. Sa te intristezi este atunci cand iti pare rau de un lucru, si sa invidiezi este atunci cand nu iti pare bine ca cineva are ceva si tu nu ai!
Eu una nu am astfel de hobby-uri, bineinteles am altele:: sa dansez, sa ascult muzica, sa ma plimb pe afara cu prietenii sau cu catelusii mei, sa ma distrez cu prietenii, sa intru pe net, pe mess, pe TPU...si multe altele! Nu este bine sa faci in ciuda cuiva, pentru ca te ranesti tu singur! In cazul in care ai spus tu dai dovada de lipsa de respect!

| Bogdana a răspuns:

Asta nu face decat sa inrautateasca situatia...stiu eu. a patit o colegawinking

| Marii a răspuns:

Asa ii fac tatalui. Nimic nu-i convine la mine si in fiecare zi fac si mai rau. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm... acum nu mult timp s-a întâmplat. Cumpărasem niște boxe de calculator pentru un prieten, decente ca putere (pentru ăia 300 roni) și vroiam să le fac rodajul. Bineînțeles, curierul a venit la ușă într-o sâmbătă la 9 dimineața, atunci le-am și scos din cutie și probat. După 30 de minute de ascultat muzică la volum moderat (undeva la jumate), a venit un vecin și a început să-mi URLE în față că nu poate să doarmă din cauza mea. Putea fi civilizat. Dacă era, atunci chiar micșoram volumul pentru câteva ore...
După ce a plecat, am luat geaca pe mine și am luat doi subwooferi cu doi sateliți (boxe de nuntă) și le-am dat nene rodaj de am trezit tot blocul.
Asta nu s-ar fi întâmplat dacă aș fi venit cu boxe de mii de W de prima dată (ca să aibă motiv) și, mai ales, dacă mi-ar fi vorbit frumos, civilizat.

| Bia:X a răspuns:

Am si hobby-uri din astealaughing da nu cu diriga ci cu profu de matelaughing intr-o zi mi-am facut unghiile rosii si am uitat ca avem mate si a vazut profu unghiile si a facut "yeach" si dupa o saptamana am venit cu unghiile mov inchis numa sa moara el de ciudalaughing a facut la fel da mie nu-mi pasalaughing u ai acest hobby?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diriginta mea se ia de mine toată ziua, datorită luck-ului meu deşi sunt olimpică, lucrul ăsta mă enervează atât de mult încât parcă mă încurajează să nu îl schimb niciodată. Urât din partea noastră, totuşi parcă diriga mea trebuie mereu să aibă motiv să se ia de mine... Nu înţele de ce atâta timp cât învăţăm trebuie să respectăm nişte reguli stupide big grin
Altceva... păi treningu ăla de la sport nu îmi vine deloc binehee hee Dacă s-ar face un concurs la enervat profesori, am câştiga fără resentimente...

| den a răspuns:

Hmm nu prea, as putea sa-i dau exemplu de alt model de cercei cu adevarat stridenti. Nu sunt genul asta.nu prea ma intereseaza parerea persoanelor din jurul meu care nu imi sunt priteni si care cred ca zic lucruri rele sa para mai sus sau sunt invidiosi.

| conflict a răspuns:

Pana la urma care-i hobby-ul? Sa-i faci in ciuda cuiva, dirigintii sau cerceii? thinking ( oricare-ar fi e cam ciudat ).

| Piscotel a răspuns:

Nu trebuie sa respecte nimeni reguli, trebuie sa ai o doza de bun simt. Nu inteleg de ce toti elevii incep sa confunde scoala cu ceva ce nu e. Profesorii vin fara placere la ora cand vad „elevele" pe jumatate dezbracate, tencuite ca intr-o zi de discoteca etc.

La mine in scoala e super! Purtam uniforme, avem toti bun simt si asta ne duce la o relatie foarte buna cu toti profesorii, mai ales cu dirigintii (chiar daca nu suntem olimpici). Dar na, noi nu suntem elevi la un liceu din oras.

| byby_2268 a răspuns:

Fac anumite lucruri ca sa fac in oftica cuiva dar nu de genul asta :d

| ~kostynela~ a răspuns:

Da. mi s-a mai intamplat:eu am o sora geamana si multi oameni spun dc ne imbracam la fel iar noi in urm zi ne imbracam exact la fel(chiar si clama de par e la felhee hee