anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Familia mea ma considera o persoana foarte desteapta si ca nu o sa ii dezamagesc niciodata.
Dar eu simt ca o sa fac ceva gresit. Parca ma indrept pe alt drum.
Eu le-am spus sa nu isi puna bazele in mine, pentru ca nu imi place sa ii dezamagesc. Si nu numai pe ei. Si cativa prieteni mi-au spus asta. Ca o sa fiu reusesc sa fac ce e bine de fiecare data. Uneori chiar ma enerveaza sa aud ca au atat de multa incredere in mine happy.
Poate si toate aceste lucruri m-au descurajat pana acum.
Adica eu nu ma vad asa cum spun ei.
Credeti ca toate aceste lucruri ma afecteaza cu ceva?
Poate nu m-am exprimat foarte bine mai sus...

Răspuns Câştigător
| FrumusicaSufletista a răspuns:

Pai da sigur ca te afecteaza.Tot ceea ce îți spun cei din jur te afecteaza.Eu consider ca tu nu trebuie să gindesti astfel,știu ca ei mai tare te descurajeaza, eu cînd cineva are încredere în mine mereu îi dezamăgesc, și eu cred ca tu nu trebuie să te gindesti la ceea ce îți spun ci tu mulțumeștele, dar gandeste-te ca tot ceea ce faci duce spre bine.Eu de exemplu cînd cineva îmi spune ca are încredere în mine îi mulțumesc, dar mă gîndesc ca eu de abia acum trebuie să le demonstrez tuturor și chiar și mie de ce sunt în stare, eu mereu cînd trebuie să îmi apar numele dau toată puterea mea și chiar reușesc.Mult succes.

42 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Ceea ce e bine si ceea ce trebuie, din pacate.
De asta te sfatuiesc sa nu faci la fel.Eu nu prea sunt fericita.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru R0R0):

I feel u again laughing De mute ori ma gandesc ca ar trebui sa ma schimb. Dar dupa iar ma gandesc daca e bine sau nu.
Nici eu nu stiu ce vreau sad

La fel.
Nu pot sa cred ca cineva este ca mine.

DoarBogdan

Cu gandul asta m-as putea trezii in fiecare dimineata xD

Care gand? big grin

DoarBogdan

Gandul ca cineva gandeste ca mine.

| AncaIoana98 a răspuns:

Hai salut! Bogdan, daca continui in ritmul asta, s-ar putea sa fi ranit de prea multe ori in viata, si spun asta deoarece iti pasa MULT prea mult de ce cred altii. Haide sa iti spun ceva, legat de afirmatia ta "Dar eu simt ca o sa fac ceva gresit. Parca ma indrept pe alt drum. " ce reprezinta acest "alt drum" de care vorbesti tu? Un drum diferit de cel care a fost impus de parintii tai? Caci asta reiese din ceea ce ne spui tu. NICIODATA in viata sa nu ii lasi pe altii sa faca alegerile in locul tau, pentru ca s-ar putea ca unele alegeri sa nu fie cele potrivite, iar tu vei suferi de pe urma altora. Daca tie iti place sa faci altceva decat ce iti spun ai tai, asta e viata! Nu poti sa iti arunci placerile, visele pentru ca ii dezamagesti pe cei din jur. Nu mai lua viata in piept, ia-o in p.a. Imi pare rau pentru limbaj, dar poate ca asa o sa intelegi cel mai bine. Lumea oricum o sa fie dezamagita de tine intr-un punct sau altul, nu iti imagina ca o sa multumesti mereu pe toata lumea. Multa bafta, si nu iti mai chinui atat sufletul!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru AncaIoana98):

Pe un alt drum, adica sa devin ca aia care nu ii intereseaza de nimic. Care nu e pasa ca deranjeaza pe cineva, doar sa fie ei fericiti si sa dea bine.

| AncaIoana98 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Nu iti zic sa o dai in cealalta extrema, dar ai grija ca tu sa fi o prioritate, si apoi restul.

DoarBogdan

Multumesc pentru sustinere.

| AncaIoana98 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Sanatate!

DoarBogdan

La fel