Imi place ca esti fana Justin BieberDar nu renunta la asta doar pentru ca el este cu Selena.adica orqm noi nu o sa avem niciodata sanse la el.Mai ales pentru ca nici nu stie romanaSi mie imi place mult Justin dar trebuie sa ne impakm cu ideea ca el nici nu stie ca existamFi in continuare fana lui. Justin chiar merita sa aiba multi fani:*
Mky:]Love JB`
^>^ Npc:*
Justin are nevoie de fani adevarati.fiind atatia care vor sa il doboare din invidie Oricum are o multime de fani si mai ales faneAsculta`i in continuare muzica, pentru ca merita:*JB e chiar talentat
Mky:]Love JB`
@Glamour poate ca ai dreptate`! Trebuie sa ma resemnez. Oricum mersi de sustinere`! Sincer chiar daca nu ma consideram o fana, aveam muzica si pozele lui in telefon`!
Ms
1.eu nu am fost si nici nu o sa fiu fana lui justin
2.nu zic asta de la video
3.stiam asta demult ca cei doi sunt impreuna
Uite eu sunt fana si il inteleg, adica totusi are si el viata lui si daca a ales sa fie cu Selena e problema lui si totusi un fan ADEVARAT nu ar trebui sa zica "daca Justin are o prietena eu nu mai sunt fana lui sau cine stie ce fac" pentru ca ar trebui sa-ti plac muzica lui si bine ca el e si dragut si frumos foc si huuuuu hateri:p
Sper ca te vei razgandi sau daca nu sa stii ca eu nu ma supar daca Justin are cu o fana in minus:X
Si ce credeai? Ca o sa vina bieber(apropo in engleza bieber inseamna castron) pe un cal alb la geamul tau? Bagati-va mintile in cap.
Stii care e faza. Prima data cand am vazut vidoul si am aflat ca juss si selena sunt impreuna am fost ftt nervoasa. Ba mai mult eu si inca vreo vreo doua prietene am planss ft rau . Mama a venit la noi si ne-a intrebat de ce plangem. Nu am vrut sa ii spunem dar a stat pe capul nostru pana cand i-am spus. Cand a auzit a inceput sa rada si ne-a spus ca justin este un star care are si el o viata. Si mi-a zis ca, chiar daca nu ne place selena, daca il iubim pe justin trebuie sa accptam ca ei doi sunt impreuna.In primele doua saptamanii dupa ce am aflat am fost foarte trista. Eu si prietenele mele am intrat pe twitter am injurat-o rau pe selena. Acum m-am mai potolit un pic. Dar tot o urasc pe selena! Si stiu ca nu e cea mai potrivita pentru justin! Nu mi-a placut niciodata de ea. dar asta e. Nu zic ca justin nu ar trebui sa aiba nicio prietena. Pe oricine dar nu pe selena! Sincer m-as bucura daca justin ar fi cu jasmine villegas sau cu caitlin beatles.
Pei pentru mine justin a fost si va ramane un GUNOI! si clipu ala e facut ca pixuu ca sa nu zic altceva
Si care-i faza ca se saruta cu selena gomez? e iubita lui...voi ganditi inainte sa postati ceva?
Si care e faza? Doua mari cantarete netalentate, se saruta. Blonda se uita atenta, sa nu fie fotografi prin jur. Bruneta vrea sa prelungeasca sarutul, dar nu ii merge.
Cred ca o sa isi piarda multi admiratori pentru asta.
A propos, a renuntat la castronul ala de pe cap sau e doar impresia mea?
Nu mai esri fana doar pentru ca se saruta cu selena gomez? e o prostie si eu sunt fana a lui dar mi s epare o mare prostie sa renunti la a fi fan doar din cauza asta. ce nu are voie sa fie cu cineva doar ca sa nu ne supere pe noii? n-avem de ce fi geloase. asta e. eu tot il plac
Auziti cine puii mei va credeti sa criticati oameni in primul rand el macar canta da voi ce faceti? UITATIVA LA VOI SI APOI LA ALTII X-(
Nu am nici o parere rea pentru ca e foarte bine pentru justin bieber sa aiba o prietena ce nu are voie daca e star sa se sarute?
Stiu ca e cu selena eu sunt fana si lu selena si a lui justin (mai ales justin) dar na asta e
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: