Twilight mi se pare cu un grad mai serios decat *rahatul ala* de JB. Avand in vedere ca macar filmele alea au fost facute dupa carti... Dar nu e mare branza, plus ca, imo, al doilea film s-a bazat doar pe dezbracatu' lu' chihuahua [Mie imi place Vampires Suck, sorry ].
Dar acel JB e total patetic. Nu imi dau seama cum poate lumea asculta chestia aia, ca niciun om normal la cap nu ar purta o freza de genul.
Si da, ti se pare tie, sincer nu am auzit niciodata fanii uneia dintre astea sa urasca cealalta. Din contra, majoritatea fanilor JB au vazut si poate chiar le place Twilight. De fapt copii inculti adopta orice la moda, ca e Twilight, ca e JB, ca e Hannah Montana, etc.
Mie imi plac melodiile lui JB dar nu il ador cum fac alte fete obsedate. imi place vocea lui(desi este cam de fetita) si nu sunt disperata dupa el. si imi place si twilight:X
Pa, pa:X
Am observat si eu asta.sincer.mie imi place si twilight si jb. dar gusturile nu se discuta
Dupa pararea mea ambele si Twilight si Justin Bierber imi displac foarte mult.Nici fanii lui Justin Beiber nu sunt inteligenti, nici cei de la Twilight nu sunt inteligenti.In loc de Justin Biber iti recomand Michael Jackson.In loc de Twilight iti recomand Saga lui Darren Shan cartile ca filmul e super esuat si nasol sau Dracula.
IUBESC Twilight-ul si IL URASC pe jb [stii cine e de vina... disneyisdathebest]
Mie sincer nu-mi place twilight nu mi-a placut si no sa sa-mi place vreodata am fost intrebat de cativa de la mine de la bloc,, ai vazut ce super e twilight,, cand mi-au auzit raspunsul nu le veneau sa creada, ce e asa special cu seria asta in primul rand este copiat dupa multe filme doar pentru ca joaca 2 tipi asta a inebunit toate adolescentele in calduri ma scuzi ca sa spun asta si poate sunt rau dar e parerea mea am dreptul sa mi-o expun singurele filme cu vampiri, varcolaci misto sunt van helsing si Underworld dar adolescenti din ziua de azi nu stiu de cat twilight, justin beberon, hanna montana, selena gomez aiurea ati ajuns
Jb e varza in loc sa stati cu gura cascata la el si salivand dupa el mai bine v-ati gasi un prieten aiurea sunt fete 8-16 ani care ma intreaba cum pot lua legatura cu justin biberon ca ele nu mai pot=tarfe in calduri in ce hal de c... a ajuns tine
retu romanesc bv joker pentru idea cu MJ
Eu sunt fana Twilight. E aiurea, tu consideri chestia asta.Nu am auzit un fan JB sa zica ca vai, Twilight e naspa sau un fan Twilight sa zica ca JB nu e bun de nimic.Bine...defapt numai fetitle il plac pe JB!