Sexul il bucura pe dracu? Serios? Pai daca sexul il bucura, atunci daca ii dai sufletul, ce se intampla? Da party in club si after party la el in subteran? Fii serioasa! Pe net sunt numai idiotenii.
Ori s-a intamplat ceva inainte in aceea casa, si asa se explica de ce ati auzit zgomote. Ori vi s-a parut. E prima oara cand se intampla astfel de lucruri?
Stai calmă că nu se întâmplă nimic. Probabil nu ați văzut bine pentru câteva secunde și vi s-a părut că vedeți o fantomă.
De obicei in noaptea de inviere, se spune din batrani ca sufletele celor decedati, celor dragi ai fiecarei familii, vin acasa.
Eu, anul trecut am auzit pentru prima data, tot prin perioada aceasta, si tata la fel, cand se auzeau pasi prin curte dupa miezul noptii si pasi prin pod. Nu ne-am speriat deoarece am stiut cine era.
Nu ai de ce sa iti faci griji. Nu e nimic malefic.
Ce as fi dat sa o mai vad pe bunica mea, macar 5 secunde...
Cu LUCRURILE astea nu este de joaca asa cred, s-au intimplat lucruri ciudate am urmarit si euniste emisiuni de la tv care stiintific a evidentiat lucrurile (erao emisiune despre fantome spirite in case abandonate pe teritoriul american)exista inregistrari audio si video dar bineinteles inregistrarile video se pot critica pentru calitate, dar ceea ce este sigur ca exista lumea de dincolo(s-au facut si masuratori de temperatura, care indica o temperatura scazuta in zona de activitate) si ca au influenta asupra noastra prin constiinta noastra, mai ales daca credem in ele, am pus virgula aici pentru ca mai sunt alte lucruri pe care eu nu le cunosc.
Satana e explicatia cea mai buna a omului pentru a nu-si asuma responsabilitatea asupra propiilor fapte.in al doilea rand daca ar fi sa fie un suflet/energie nu are treaba cu satana ta imaginara. orice fiinta pe pamantul asta face sex.se bucura satana imaginara cand se imperecheaza cainii? traim in secolul 21 nu 12.incetati sa mai faceti din sex un lucru negativ.e uman sa faci sex nu un pacat.ni s-a dat mintea care sa inventeze cai de contraceptie.delfinii cat si alte animale se mast*rbeaza.E normal avem hormoni.Nu poti face cate un copil de fiecare data cand iti arde de sex.Sexul e un lucru negativ daca e facut cu cineva care nu doreste ca un viol, cu un copil adica pedofilie pentru ca e imoral si inuman.cat despre droguri...e o greseala omeneasca.si cafeaua e un drog si zaharul e un drog.este demonstrat stiintific ca zaharul stimuleaza aceaasi parte a creierului cu care procesam sentimentul de recompensare.practic te simti bine cand mananci dulce si vrei mai mult.e un aliment care poate cauza dependenta.cat despre criminali/violatori de asemenea s-a dovedid ca este o anormalitate care se poate observa in creier.si ei tot cu voia sfintilor vostri exista.ca fara voie nimic nu exista.asadar lasa prostiile si pune mana pe o carte
Da nu e vorba de asta. Am adus doar in discutie CA am vazut. nu ca SI inseamna asta ca vezi doamne sexul e venerat de satana. AM vazut doar intr-un film, nu inseamna ca treuie sa fie doar adevarat, iar eu cum NU m-am documentat in legatura cu 'aceasta perspectiva" am postat aici ca probabil unii din voi aveti cat de cat habar. Am scris eu mai sus ca E rau?! Nu. Tu ai dedus singur.
Asa este formularea ta a fost : "
Totodata pe net am citit ca lucrurile ce-l bucura pe satana sunt drogurile sexul si crima parca." ca ai citit undeva deci asa-i eu am dedus ca si tu tinzi sa crezi aceste lucruri din cauza a ceea ce ai patit.plus de faptul ca cei de pe aici cad imediat la povesti de adormit copiii.
Udarr întreabă: