| Hexiled a întrebat:

Fara niciun pic de modestie va spun ca sunt o persoana prea buna... In comparatie cu altii mie chiar imi pasa de cei pe care ii am in jurul meu. Acum un an a venit o colrga noua din alt judet (in a 11 a) si am ajutat-o sa se integreze in clasa, chiar daca vorbeam numai eu o faceam sa se simta ok. Apoi ajut pe toata lumea care imi cere ajutorul, indiferent de ce mi-au facut s-au zis (mi s-a zis ca sunt un avort nereusit, idiot, prost) nu le-am cerut nimic sau reprosat ca i-am ajutat apoi. Insa acum vad ca fac asta in zadar, ma gandeam ca oamenii vor fi si ei mai buni dupa insa vad ca nu preiau cel putin exemplul... nu mai zic ca unele persoane la care am asteptari uita de mine, ma simt dezamagit de mine cand vad ca persoanele nu vad ca eu vreau sa am o legatura mai buna cu ele. Am inceput sa fiu cam negativ. Am 18 ani ca fapt divers

4 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Cine te-a pacalit spunandu`ti ca bunatatea este rasplatita cu acelasi lucru? Este exact invers, cu cat vei fi mai indiferent si mai nepasator, cu atat se vor inghesui mai multi in jurul tau ca sa-ti faca pe plac ( asta daca ai ceva de oferit )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea multa bunatate strica, lumea te ia de prost

Răspuns utilizator avertizat
| Ilyas420 a răspuns:

Si intrebarea este...