Bună!
Ca să-ţi crească mai repede ai pute să le ţii în zeamă de lămâie (eu folosesc acid citric )10 minute în fiecare zi. Ce ai mai putea încerca ar fi să baţi uşor cu unghia în masă, să scrii la calculator sau să cânţi la pian(acest lucru stimulează circulaţia sangvină
Ai mare grijă cum te comporţi cu unghiile tale. Ele nu sunt un instrument de desfăcut pachete sau de scărpinat, sunt numai de aspect. Fi atentă cum apuci obiectele(trebuie să te foloseşti doar de buricele degetelor).
Succes!
O zi frumoasă !
Heii.Pur si simplu lasale sa creasca daca vrei sa-i dai forma conturezi cu foarfecuta unghia si o lasi sa creasca depinde cat vrei tu.
Uite o solutie naturala ce te va ajuta cu adevart sper, la mine a mers:
-cumpara niste ulei de ricin, nu stiu de unde, freacati unghiile cu el si asteapta 5-10 min, apoi stergele.treptat vor aparea rezulate.bafta
Ms mult de raspunsuri! Asa o sa fac! Am sa dau funda, raspunsului celui mai bun dupa ce aplic aceste ''tratamente''
Pai...poti sa le faci cu lac de unghii.Sau poti sa le dai cu oja, ca sa nu ti se rupa. Poti sa bati cu ele in masa, asta stimuleaza cresterea lor
papushika_1947 întreabă: