| Pufariiiiiiiiiin a întrebat:

Farse originale de 1 aprilie...vaa rog nu porcarii cum ar fi trucu cu monede sau cu sarea si zaharul sau cu pasta de dintzi.vaa rog ceva now[-o

3 răspunsuri:
| Ea_1881 a răspuns:

Pai,eu in fiecare an ii fac mamei aceeasi farsa si tine mereubig grin,intru in camera si ii zic vezi ca a sunat cineva la poarta,du-te si vezi cine e, cum de nu ai auzit soneriahappyda ea merge vede ca nu este nimeni, si pacaleala de 1 aprilielaughing
prietenilor le-am spus ca o sa ma mut in bucuresti la un alt liceu, sau parintilor poti sa le spui ca o sa ramai corigenta la matelaughingsau alta materielaughingfarsebig grin.sa ma mai gandesc poti sa ii spui unui coleg sau unei colege ca tocmai ti'a zis cineva ca la chemat pe respectivul\respectiva pana la secretariat.Sa'ti suni mama care este la servici si sa ii spui ca te'a inundat vecinu(dupa cateva minute de panica ii zici pacaleala de 1 aprilie, sa nu apuce sa vina acasa)unei persoane necunoscute sa ii zici ''domnu va cazut bacnota de 100 lei pe jos'' daca mergi cu autobuzul cand vine controlul sa ii zici nu am bilet, ce este de facut acum sa va dau actele sau abonamentullaughing
Nu mai imi vin in minte dar sper ca te'am ajutatbig grin

| alexandra1234567_3877 a răspuns:

Asta merge pentru tata laughing!
Ai nevoie de frisca! Cand tatal tau doarme ii pui in mana frisca si il ghidili la nas cand se trezeste cu frsca pe fata ii spui pacaleala de 1 aprilielaughingrolling on the floor!

Funda!?:X
tongue

Răspuns utilizator avertizat