anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(fata,14 ani) Buna happy Stie cineva cum sa fac muschi la picioare fara sa merg la sala? Foarte des mi se spune ca am picioare slaba si vreau la vara sa nu mai am complexul asta. Funda

Răspuns Câştigător
| Pisiquee a răspuns:

Buna! Pai poti sa ridici greutati, sau mersul cu bicicleta sau cu rolele. Mersul cu bicicleta ajuta si muschii de la burta. Bafta :*.

| ora1 a răspuns (pentru Pisiquee):

Astept sa se incalzeasca si iti voi urma sfatul happy merci

14 răspunsuri:
| xChocolateRoxiiixD a răspuns:

Ridici greutati cu picioarele, iti pui o scandura foarte subtire pe ceva inalt si sa iti tii echilibrul asa faci mult efort, faci baschet acasa, alergi.

| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Si eu am avut aceiasi problema ca tine. In primul rand nu iti trebuie muschi! Iti trebuie unpic de carne! :))?(scuze de expresie) Deci...(: Incearca sa mananci mai mult si in acelasi timp fa niste genoflexiuni si niste abdomene. Daca nu reusesti asa iti propun sa intri pe acesta site si sa cauti acolo;) -->http://www.thinqfitness.com/

| ora1 a răspuns (pentru xXxMeLexyxXx):

Sincer iti spun, mananc foarte foarte mult, imi place carnea foarte tare dar tot slaba sunt. vreau sa dau putina forma picioarelor, in rest sunt multumita cu felul in care arata corpul meu happy

| Cosmin86 a răspuns:

Du-te la sala de fitness, sunt aparate speciale pentru picioare.

| ORDKEO a răspuns:

Buna,nu mi se pare chiar ok cu atat mai putin atragator faptul ca o fata/femeie are muschi, mi se pare ca fiind femeia barbat, mai bine picioare slabe si finute, decat buturugi, in schimb ai doar 14 ani,mai ai timp sa te dezvolti, te vei mai ingrasa, inalta, crezi ca vei ramane vesnic asa cum esti? daca da, te inseli sa stii.

| ora1 a răspuns (pentru ORDKEO):

E usor sa spui cand deja ai trecut peste perioada asta de crestere, e foarte neplacut sa auzi cum prietenii iti spun ca ai picioare slabe.vara asta trebuia sa merg la tabara cu prietenii, dar nu voi pleca pentru ca imi este rusine, mai ales la plaja.sincer,nu stiu cum o sa ma imbrac vara asta.

| ora1 a răspuns (pentru ORDKEO):

Si mai ales cand vezi cum toate prietenele tale sunt dezvoltate si frumoase, si tu stai acolo ca un bat. absolut toate prietenele mele sunt mult mai dezvoltate ca mine, stiu ca fiecare are ritmul sau de crestere, dar nu mai am rabdare

| ORDKEO a răspuns (pentru ora1):

Fa cum vrei, oricum succes.

| ORDKEO a răspuns (pentru ora1):

Cum vrei, succes

| Johannaaa a răspuns:

Pur si simplu stai intinsa pe o parte a corpului, pe stanga sau dreapta si ridici piciorul (drept sau stang, in functie de pozitie) in sus si il lasi usor in jos, repeta exercitiul de cat mai multe ori..La mine a mersbatting eyelashes

| Andree69 a răspuns:

La mine s-au dezvoltat mușchii picioarelor cu ajutorul rolelor și bicicletei! Sunt folositoare și distractive!

| ora1 a răspuns (pentru Andree69):

Imi place foarte mult sa ma plimb cu bicicleta happy merci mult.

| Siaa a răspuns:

Incearca exercitiile de pilates, iti intaresc musculatura http://www.eva.ro/......-3236.html