| Dyingfetus a întrebat:

Fata,16 ani, 1.55,40 kg.Este okay? Adica stiu ca sunt scunda,dar nu asta e povestea. Vorbesc la kg.Vi se pare ca as arata okay, sau putin grasa? Sa ajung la 35? Va cer parerea doar ...Eu cand ma uit in oglinda ma vad grasa rau.

4 răspunsuri:
| JustMusic a răspuns:

Asta depinde si de forma corpului, dar esi ok, dupa statitici ar mai trebui sa pui pe tine inca 5 kg, greutatea idela se afla din inaltimea care e dupa virgula minus 10 la tine 55-10=45.Eu zic ca esti ok, daca vrei sa iti modelzi corpul apucate de sport, esti cam micuta si ti-as recomanda bascketul sau inotul deoarece ajuta si la cresterea in inaltime.

| ItsMyTime a răspuns:

La 15 ani eu am 80 kg si u la 16 vrei 35? stai linistita ca toate fetele se vad asa cand se uita in oglinda nai de ce sa iti faci griji

| andreea91_7393 a răspuns:

Eu cred ca e foarte bine, si sunt fata, si de obicei fetele sunt sincere cu alte fete cand vine vorba de "vai fta de slaba/grasa estibig grin"..mmm...nu e nevoie sa slabesti! eu as a cred! 40 de kg e deja putin happypup

| daassh a răspuns:

O greutate optima pentru fete e cu 10 mai putin decat inaltimea adica 1.55 - 45 de kg, tu esti undeva submedie, deci grasimea corporala nu o reduci slabind, ci doar cand faci exercitii fizice ca sa arzi acea grasime de pe acele zone, deficitare.Succes!