| Iulia100rock4ever a întrebat:

Faza e ca am o prietena care cand se da prietena cu mine profite de mine imi cere temele sa le copieze. Ea spune ca nu e prietena cu mine pentru rezultate dar eu nu o mai cred. Dupa ce o ajut ma face de ras ma barfeste pe la spate desi nu recunoaste. ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Faci rost de alt caiet si scrii temele la vrajeala iar in caietul bun ti le faci bine, cand mergi la scoala il dai pe ala rau si cel bun il tii ascuns sa nu ti-l gaseasca si asa se invata minte sa nu mai copieze mai ales gandeste-te ca nu va fi in stare sa-si scoata bacul, ramane filit aerosol.

4 răspunsuri:
| DuLcyK a răspuns:

Buna, nu cumva esti Popa Iulia - Maria? Si in leatura cu prietena ta, nu ii mai da atentie! Si daca poti sa-mi spui si mie cum o cheama pe prietena ta, te rog!

| andreeapink a răspuns:

Din descrierea pe care ai facut-o cred ca ea nu iti este deloc prietena si este o profitoare. Eu as zice sa nu-i mai dai temele si sa ii zici mia des nu daca te roaga ceva si atunci vezi cum se comporta. Daca crezi ca ar trebui sa nu mai fii prietena cu ea zii in fata tot ce ai de zis si indeferent ce zice nu o baga in seama. Cel putin poate atunci nu o sa te mai consideri folosita si nu o sa mai fii asa afectata de situatie.

| Daisylutza a răspuns:

Poti sa o ignori.Ea nu e prietena ta cu adevarat, ci doar te foloseste pentru teme.Eu zic sa o lasi sa isi vada de treaba pentru ca nu meritahappySucces:X XOXO, Daisylutza:X

| Bloomy a răspuns:

Nu o mai ajuta, ce.i asa greu laughing? Nu ai nevoie de asa oameni langa tine, atata timp cat se foloseste de tine, fata asta nu se numeste "prietena " ta, so screw her!