Esti intr-o situatie dificila, dar, asta depinde foarte mult, de relatia ta cu prietena. Daca intr-adevar ii vrei binele, incearca sa-l uiti pe tipul respectiv, insa daca sentimentele tale pentru acest tanar sunt asa de mari, gandeste-te ca ar cam trebui sa renunti la prietena ta. Oricum ar fi, sa stii ca dragostea se cunaste dintr-o 1000. Daca tipul te va placea pe tine, si tu pe el, nimeni si nimic nu poate sta in calea dragostei.
Pai explica-i prietenei tale situatia si poate va intelege ca nu ti-ar conveni daca ar fi cu el.Sau depinde, poate ei nu ii place de el. Oricum fa rost de id'u lui, deveniti prieteni buni si, dupa poti sa ii explici si lui cum stau lucrurile
Incearca sa te porti ca prietena aia...nu stiu poate si mai bine
daca e necesara nevoie incearca si o schimbare de loc
cred ca isi va da seama ca u esti mult mai tare... da` u esti din scoala generala nr 1 bragadiru cl 1-8. daca da ce cls?)
Uite am trecut printr-o situatie asemanatoare. daca nu vrei sa iti ranesti prietena fa ca baiatul sa inceapa sa te placa. si asta o poti face in acest fel intra des in discutie cu el si incearca sa vorbiti pe teme comune. fi mai interesanta decat prietena ta si mult mai aranjata sau mai bine imbracata. asa baiatul se va mai gandi si poate te va alege pe tine.