| brunetteee a întrebat:

Fei fetele >:. fara febr. si iul. mai sunt 3 luni si avem banchetu. va-ti gandit cum va imbracati, coafati, accesorizati?big grin

6 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Ce inseamna "fei"?straight face E o lipsa de respect sa zici asa fetelor pe care nu le cunosti.straight face

| OanaG a răspuns:

Eu am trecut peste banchet, l-am facut anul trecuthappy

Totusi "fei" un cuvant urat, nu cunosti fetele de aici, pentru a putea sa le vorbesti cu "fei".

Masoara-ti cuvintele.De ce m-as miralaughing, esti a 8a oh go on.Totusi ai grija pe cine jignesti :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off! M-am gandit la banchet, dar in niciun caz la felul cum ma voi imbraca. Gandul m-a dus la invitatii, la muzica la felurile de mancare si la distractiewinking. Intr-un timp, ma gandeam sa facem cheful in fata scolii laughing, dar sunt sigura ca n-o sa se implineascabatting eyelashes... dar eu tot sper.

| asdgfhresry a răspuns:

Din clasa a7a ma gandesc:))
Bineinteles, m-am gandit la o rochie putin peste genunchi, ceva genul la asta http://media.photobucket.com/......8668-1.jpg
Parul vreau sa imi fie drept, si poate imi fac un coc rebel, pletele mele lasate in fata:X
Accesorii nu prea vreau, adica nu vreau sa ies in evidentsa.
Si m-am si gandit cu cine sa merg la banchet. Dar mi-e sa nu ma refuze:| Oricum, abia astept:X
Dar pana atunci, trebuie sa ne pregatim pentru examene...

| unione a răspuns:

Fei fetele, poate pana la bal invat si eu sa vb

| bIjuUu a răspuns:

Mda... o sa fie cam dificil pentru ca eu sunt dificila
imi gasesc f greu haine care sa imi placa
si in leg cu banchestul nu prea stiu ce rochie pentru ca am picioarele cam subtiristraight facenu stiu ce rochie ar mergestraight facesugestii?big grin