| FataAmintirilor a întrebat:

Feleleee.vreau sa spun despre punctele negre! si despre cosuri. sunt f inestetice si urate ..si eu ma simt mai urata cu ele pe fata. voua nu va e rusine de cosuri? eu le mai ascundeam cu fond de ten

6 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Nu te da cu fond de ten peste cosuri! Ti se vor infecta si mai rau! Incearca sa aplici pasta de dinti peste ele si se vor usca. Succes!

| iccecrim a răspuns:

Salut, ce să zic, mi-e cam rușine, mai ales de iubitul meu, el mereu îmi spune *uite ai un coș negru, se poate să-l sparg?*, mă cam simt jenată, dar am descoperit ceva foarte bun, soarele. Da, da, soarele! Stai câte 15 minute dimineața și apoi seara la soare și lămâia ajută foarte bine, te dai puțin pe față cu suc de lămâie, deci acestea sunt metodele mele, nu folosesc fond de ten să ascund ceva c mai rău fac, seara fața trebuie să fie liberă, adică fără creme, s-o lăsăm să respire, asta-i tot, APROPO în fiece seară o plimbare la aer curat, tot e ceva minunat ce ar trebui să facem. PaPa!

| FataAmintirilor explică (pentru iccecrim):

Am observat ca asta cu soarele e buna. dar cu lamaie n.am incercat! iti mersi din suflet :*

| Dulcika50 a răspuns:

Si eu ma simt rusinata de cosuri, dar cel putin acum, in vacanta nu te mai da cu fond de ten...iti recomand sa incerci crema antiacneica naturala de la vivanatura.Are argila activa si propolis si chiar are efect da-te cu ea mai ales seara si spala-te dimineata...o sa vezi ca in doua saptamani deja se cunoaste(cel putin asa a fost la mine, dar avand in vedere ca crema nu e scumpa e doar 7, 5 ron, merita sa incerci)

| FataAmintirilor explică (pentru Dulcika50):

Heiihappy. tu ai folosit acea crema? si zici ca te-a ajutat? poate am sa o incerc. mersi mult :*

| Nicoleta_Nico_1997_Qi8X a răspuns:

Oh ba da sad straight face trist dar asta e pubertatea. Eu uite cum procedez : cosurile le sparg si raman doar niste cojite micute ce se curata cu apa. Punctele negre le ascund cu fond de ten sau merg la salon unde are raze ce iti purifica tenul. Este destul de scump (15 lei pe cm) dar merita big grin