Hey, ai timp sa inveti. chiar daca in ziua de azi majoritatea fetelor de varsta ta, au avut mai mult de 1 prieten. Poate baietii nu au ''curajul'' sa se apropie de tine, pentru ca esti mai retrasa. Nu prea pot sa-ti dau un sfat, decat sa nu te grabesti. ce-i al tau e pus deoparte, iar la momentu potrivit vei stii ce e dragostea.
Buna!
Sa stii ca te invidiez. Eu am avut 2 relatii mai serioase pana acum (am varsta ta) si am cam experimentat destul de multe incat simt ca viitorul nu ma m-a va surprinde in vreun fel. Crede-ma, cu cat incepi mai tarziu cu atat mai bine, ti-o zic din experienta. Si stai linistita, dragostea va veni ea la tine, probabil se indragostesc de tine doar tipii timizi si tu probabil nu ai aratat ca le-ai da vreo sansa daca s-ar apropria motiv pentru care au ales sa n-o faca. Dar ti-am zis, stai linistita, liceul sau chiar facultatea e vremea iubirii, vei avea timp si pentru ea.
Buna!
Nu exista o varsta anume pentru prima iubire. Pur si simplu se va intampla cand te vei indragosti si vei avea o relatie.
Odata cu dragostea, apare si suferinta, caci sunt nedespartite, din pacate.
E mai bine sa fii singura decat sa ai o relatie doar de "ochii lumii".
Totul va veni de la sine.
Sunt sigura ca in perioada liceului vei avea o relatie.
Bafta!