| Miss Sintetic a întrebat:

Fenomene stranii... ti s.au intamplat? Cel mai ciudat [real] [fundita]!

Răspuns Câştigător
| Luori a răspuns:

Ceea ce mi-a povestit "fostul " prieten [el inca mai crede ca suntem impreuna, dar vede el devil ] ca

mergea intr-o seara in drum spre casa. Se uita in spatele lui si vede un catelus de cateva luni, se intoarce continua sa mearga, se opreste si se uita din nou in spate. Ce sa vezi? Era un caine mediu de inaltime. Mai merge el si se mai uita o data in spate; dulaul aproape cat el de mare [urias, daca ar fi sa exagerez ] bandajat la bot, cu sange straight face. Normal ca a inceput sa fuga, nici nu stia cand si cum a ajuns acasa, alb ca varul la fata laughing

Sau tot intr-o noapte el impreuna cu mai multi prieteni s`au dus intr-o gradina. Ca sa ajunga acolo trebuiau sa sara un gard cam de 2 metri si sa treaca prin niste boscheti. Ei cunoscand locul au facut o gaura prin care sa incapa cu totii, in boscheti.
Se apropie miezul noptii, ei se pregatesc sa plece acasa. Cand ajung la gard vad unul cu mult mai inalt decat ar trebui [incat nici unul nu il putea sa sara]. Se duc la boscheti; cand sa treaca, vad ca acea gaura a disparut straight face. S`au panicat, fetele au inceput sa tipe iar baietii au plecat sa caute o cale de iesire. Dupa o ora totul era normal[ gardul si boschetii ], fetele si baietii sau reintalnit pentru a iesi de acolo. Baietii povesteau ca le auzeau pe fete razand in hhote, cand de fapt ele tipau de frica straight face

.

5 răspunsuri:
| Mada a răspuns:

Nici nu stiu daca. i adv sau era doar bunicul. Cert e ca... era vara, iar eu si verisoara mea dormeama intr. o camera. Eu jos, ea pe pat. Mereu se intampla ca in jur de ora 12 sa auzim poarta cum scartie, si dupa aceea pasi. La aman2 ni s. a intamplat. Dar, stim ca se mai plimba si bunicul noaptea. Poate ca era el.sau. nu stiu ce ar fi putut fi thinking

| Malvina24 a răspuns:

Da...matusa mea dupa ce a murit''a intrat in noaptea dinainte sa o ingropam '' la mine in camera a deschis usa eu dormeam cu varamea(varamea fiind fetita ei) am crezut ca e altcineva si am zis'' inchide usa!'' fara sa ridic capul sa ma uit(pentru ca eram obosita) am povestit asta a -2 a zi si mi-a zis bini ca ea a ''venit'' sa-si mai vada fetita ultima data! trist nu?

daca vrei sa mai aflii povestioare uite asta:
http://www.trombon.ro/lifestyle/cele-mai-infricosatoare-legende-rurale

Nu stiu cat de reale sunt!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot timpul si foarte interesante

| OanaG a răspuns:

Nu:-ss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da