anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fericirea reprezinta sensul vietii? fundita happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vei fi niciodată fericit dacă vei continua să cauţi ce este fericirea. Cred ca cel mai mult conteaza sa ai liniste sufleteasca. Sa fii impacat cu tine insuti.

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Fericirea e un scop. Iar banii un mijlochappy

| Lora a răspuns:

Nu neaparat ci mai degraba izbanda si dobandirea.

| JeSa a răspuns:

Corinaelena,
Intr-adevar, oamenii cauta fericirea ca pe un tel sau scop final, si nu ca pe un mijloc catre altceva (de exemplu, majoritatea oamenilor isi doresc sa aiba bani numai ca mijloc pentru ceea ce pot cumpara cu ei). Ca atare, fericirea este binele principal pentru oameni si/sau este ''actiunea sufletului in conformitate cu virtutea''. Adica, pentru om, a fi fericit inseamna a-si exercita facultatile fundamentale in conformitate cu desavarsirea sau virtutea. De asemenea, ea este binele sau exercitarea corecta a acelor trasaturi care fac ca o persoana sa fie ceea ce este.
Numai bine.

| emilia a răspuns:

Eu consider ca da.
Mai exact, ce inseamna fericirea?
Pentru cineva un camin cald, o familie numeroasa si armonie;
pentru altcineva o afacere de succes, faima, relatii;
pentru altul fericirea inseamna talent sau puteri paranormale.

Toti avem vise si realizindu-le devenim fericiti.

Concluzie : Da, fericirea poate reprezenta sensul vietii.

| Alee_6805 a răspuns:

In mare parte da, ca degeaba ai toata lumea la picioare daca nu esti fericit si impacat sufleteste.Defapt iubirea si fericirea reprezinta sensul vietii.Trebuie sa iubesti pentru a fi iubit, trebuie sa iubesti pentru a fi fericit si pentru a te simti un om implinit.
Funda?big grin

| ank a răspuns:

Eu zic ca da

| squarehead a răspuns:

Categoric nu! Fericirea este o euforie de moment pe care o simtim ocazional, fie cand suntem foarte multumiti de noi pentru ca am realizat ceva extraordinar, fie cand scapam de ceva foarte nasol.

| Madden a răspuns:

Nu pentru toti

| Costel95 a răspuns:

Da! Eu cred ca fericirea este senusl vietii. Insa tu stii care e fericirea? Daca sti care e fericirea si o ai, atunci acela e sensul vietii. Ca sa ai fericire ti-l trebuie pe Isus, fara El n-ai fericire, El este sensul vietii. Poti sa ma contrazici, eu ti-am zis adevaul.

| Budu_Anca_1992 a răspuns:

Pe bune? Chiar pui o asemenea intrebare aici? Stii, dragule, inca de la Aristotel incoace, oamenii..mai ales filosofii isi tot pun intrebarea asta si ii cauta raspunsul. Inca nu l-au gasit. Poate l-ai gasit tu aici? Mai bine ia si citeste. daca chiar te intereseaza. Daca nu, macar nu mai pune intrebari existentialiste pe forumuri pentru ca e ca si cum ai face ceva pe mii de ani de filosofie. Nu vreau funda, mersi.

Întrebări similare