| MiReLa_3183 a întrebat:

FETEEELOR... ce fel de baiat preferati... din toate punctele de vedere?( intrebare speciala pentru Gabrielă.:*:*)

Răspuns Câştigător
| Adela50 a răspuns:

Buna.
Eu prefer un baiat special, nu ca ceilalti.Am mai fost cu baieti, care doar faceam la vrajeala sau mai multe.
Acum caut un baiat specia, sa nu fie ca ceilalti.Replicile la un baiat ca toti, tampit, care crede ca te agata din prima :
Mi-e somn, dar n-am cu cine.Vi cu mine?
Mananci fara mine? cum asa.
In fineoh go onEu caut un baiat care sa nu stea cu mine pentru popularitate, frumusete chestii si nici eu nu stau cu el pentru cadouri, bani chestii.
Caut un baiat care sa simta ceva pentru mine, sa nu-mi spuna de 10 ori pe zi Te iubesc si chestii, care nu sunt adevarate si care in fiecare minut al vietii mele sa ma faca sa zambesc.

6 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Baietii bine dotati.

| Rukhsandra a răspuns:

Prefer baieti sinceri, care nu ma fac sa sufar, inalti, draguti, amuzanti si sa ma iubeasca doar pe mine big grinhee hee

| Victoria a răspuns:

Un baiat sociabil, indraznet, cu tupeu pozitiv, romantic si frumos :X

| Elena1234456 a răspuns:

Prefer un baiat amuzant, simpatic si inteligent, care sa imi aduca mereu un zambet pe buze si sa ma faca sa ma simt speciala.

| hai_si_tu a răspuns:

Niciodata nu mi-am dorit un "Fat-Frumos"... daca este educat si inteligent, are toate calitatile dorite de o fata. happy

| Razvan a răspuns:

Degeaba. Poti sa ai un tipar de baiat care iti place si o sa te uimesti singura de cine o sa te indragostesti pana la urmahee hee