anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetele....ati accepta o relatie cu un barbat mai mare (cu 15-20 de ani) doar ca va ofera o situatie materiala perfecta?
:-s

Răspuns Câştigător
| Kasia a răspuns:

Nu.
Daca nu l-as iubi nu.
Daca l-as iubi ar fi perfect iubire+bani=fericire laughing
Mie nu-mi pasa de parerile oamenilor de genu"e prea mare" si toate cele insa daca nu as simti nimic pentru el chiar daca as avea bani si toate lucrurile materiale pe care mi le doresc as fi nefericita pentru ca ar trebui sa-l suport si poate nu m-ar atrage deloc si ar fi un chin sa fiu cu el. poate apoi ar aparea cineva de care sa ma indragostesc si ce as face? as sta cu ala din interes si as visa la altul.nu stiu...nu prea merge.
plus ca el e un om matur daca e diferenta asta de varsta intre voi asa ca ar trebui sa te gandesti bine daca el chiar vrea ceva serios de la o fata de varsta ta sau daca nu cumva vrea doar sa-si mai diversifice viata.
raspuns final: daca nu e dragoste la mijloc-NU!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu,nici intr-un caz nu as accepta asa ceva

| anonim_4396 explică (pentru mona):

De ce?

| mona a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca aia ar insemna sa il suport sa ma atinga si alte chestii si eu nu suport sa faca cineva asa ceva daca nu il plac[chiar daca ar fi putred de bogat]

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu cred ca merita o viata risipita pentru asemenea motiv.Nu rezista in timp si lasa urme dureroase.

| andreeadenisa22 a răspuns:

Nu, sincera sa fiu nu as accepta asa ceva.
De ce? in primul rand pentru ca nu ma intereseaza banii unui barbat, si in al doilea rand, diferenta este prea mare, si daca nu il iubesc in nicuin caz nu as accepta asa ceva.

| Elena00100 a răspuns:

Nu.

| dalilaha a răspuns:

Doar daca este iubire. Banii nu-ti aduc fericirea, si nu poti sta cu un barbat pe care nu-l iubesti