Eu cand vad cizmele alea cu plasa, ma irit de-a binelea. ceva mai de prost gust n-am mai vazut (o, ba da, baschetii cu toc marca anda adam) bleah nu as iesi asa pe strada nici sa ma batzi...
adidasi stil ghetuta...hm...nu stiu ce sa zic...eu ma gandeam sa-mi iau ceva pantofi asa, mai de vara, bine, nu chiar sandale... dar nici cizme.Nu-i vremea cizmelor inca.Si ceva mai sport (cu toate ca nu prea port, dar cand merg pe jos mult, alta varianta n-am)... eventual ceva adidasi negri sau albastru deschis...sau inchis...nu stiu inca
Cizme, mai incolo, prin noiembrie. din alea cu un pic de toc, din piele intoarsa negre sau maro...
Drga mea, trebuie sa mergi in mol, la Liberty Center ca sunt la mag. Leonardo, destule modele sau la altele poti sa intri sa le vezi sa stii ca nu sunt scumpe pentru ca acum se fac reduceri mari este la Trafic greu se ajunge cu tramvaiul 32 de la pta Unirii, merita sa bati drumul de 10 minute tramvaiul. Cred si sper ca vei gasi ce doresti si la pret accesibil. Mult succes, Lucien.
Exista si cizme de toamna ( nu alea din plasa), eu anul trecut mi-am luat unele [superbe] de toamna dar nu imi vine numele materialului aaa si de toamna mai sunt si cizmelele de cauciuc daca iti plac.
Da briannaErau si cizmulite din piele intoarsa cu toc pe negru si maroDar vorba ta...Nu cred ca merg acum cu toate ca exista in magazineOricum multumesc pentru sfaturi!
Parerea mea este ca cizmulitele acelea din pasa ...care le-ai vaz u... s sunt d diferite culori...sunt la moda vara asta ...am vaz ca mai toate fetele au asa ceva... din acest motiv eu nu mi-am luat...nu ti-as recomanda ...mai bine iti iei acele mini ghetute stil tenes... ssunt mai misto...parerea mea
ɐzʇıןoʌɐıp întreabă:
Tooooo întreabă: