Buna. problema cosurilor si a punctelor negre se poate rezolva in functie de gravitatea lor. Daca ai probleme destul de grave cu acneea iti recomand tratamentul de la Avene (Gel de curatare a fetei, o crema si apa termala. Sunt destul de eficiente mie mi-a trecut acneea in proportie de 70% (am aproape 18 ani) insa daca ai doar puncte negre poti folosi Clean&Clear sau Nivea Young.
Sau daca nu fa-ti comprese de ceai din musetel si tinele pe fata pana cand se usuca (fa asta vreo 15 minute)
Cat despre kg si eu am aceeasi problema ca si tine asa ca nu prea stiu ce sa iti spun...
Mult succes si sper ca ti-am fost de ajutor!
Nuuu! nu manca multe dulciuri ca iti creste glicemia si dai in diabet zaharat! mananca mesele principale(micul dejun, pranzul si cina) si fa ceva sport. poti face tu acasa niste abdomene, niste miscari de brate, trunchi, picioare...ai rabdare si vei vedea efectul
cat despre cosuri... spala-te de 3 ori pe zi pe fata cu apa si sapun.sa cauta la afarmacie ceva de cosuri
Clin&clear si ca sa te ingrasi trebuie sa mananci dulciuri, sa mananci noaptea dulciuro
Pentru. puncte negre>o bucata de portocala. pe care o storci pe toata fata.in special pe barbie si nas.si o lasi cam 15 min apoi te clatesti cu apa si sapun(daca nu ai portocala poti incerca si cu lamaie)
...sau clean&clear(de la farmacie, am auzit ca e bun si costa 16 lei)
pentru.cosuri:baton de cosuri de la Avon, e ff bun(parerea mea)si costa 10 lei dar ii prinzi si la reducere cu vreo 9 lei
iar pentru ingrasat:pai nu trebuie sa te indopi ci sa faci sportcrede-ma ca si eu aveam picioarele foarte subtiri si facand sport, dar mai ales dans m-am mai ingrasat un pic
Pentru puncte negre si cosuri-mergi la farmacie si procurati un scrab in conformitate cu tipul pielii tale; iar in cea ce priveste ingrasatu-multa, multa paine!
Pai mancand ciocolata cat mai multa, cat despre cosuri nu stiu niciun remediu.la multi ani
Daca nu stiai ciocolata duce la aparitia cosurilor
deci nu te sfatuiesc sa mananci daca vrei sa nu mai ai cosuri
foloseste zineryt e ff bun iti garantez
Pai nu stiu cum punctele negre am vazut ca facea la tv reclama cu o crema care zicea ca de la prima utilizare se vede diferenta. Dar cu cosurile sincer nu prea exista remedii. Uni zic ca daca o sa ai un contact sexual o sa iti treaca, dar nu stiu daca e sigur. Cred ca ar trebui sa ai grija cu fata sa fie cat mai curata.
iulia_6002 întreabă:
Yosifica întreabă: