Si eu am impresia d une ori ca prietena mea cmb il place p baiatul d care il ubesk (ea stie d sentimentele mele fata d el). cateodata ma oftica, si imi spune canu este nimic, doar ca vrea sa ma faca geloasa. dar nujh ce sa mai cred.si il legatura cu prietena uh... vb sincer cu ea...si intreab-o fundita?:X:X
Draga BeBo am trecut si eu odata prin aceasta situatie si a trebuit de dragul prieteniei sa o las pe prietena mea cu baiatul pe care il placeam.Eu una nu te sfatuiesc sa faci acelasi lucru si sa lupti pentru el! In dragoste si razboi totul este permis!
X_x urat... pai in nici un caz nu interveni...lasai.ca doar no sa stea ft mult cu ea.ca daca e frumos.se plictiseste repede de o fata (experienta) si nu te certa cu nici unul:d ca dupa aia o sa zica ca esti disperata sau ceva de genu
As discuta cu ea daca renunta la el bine daca nu ii spun pa si nu mai suntem prietene
Daca prietena mea ar sti, atunci as spune ca nu merita si ca aia nu mi-e cea mai buna prietena. Dar daca nu ar sti, i-as spune si poate am incerca sa rezolvam impreuna asta. Daca ea nu tine la el atunci probabil s-ar desparti singura, dar daca ar tine la el nu as lasa-o eu sa se desparta [bine, asta doar in cazul in care ea nu stie ca eu tin la el] pentru ca mai intai trebuie sa ii fiu eu prietena, daca vreau ca si ea sa-mi fie.
M-as bucura pentru fericirea lor, mai ales ca sunt 2 persoane pe care le iubesc, atat pe prietena mea cea mai buna cat si pe baiat. Daca el o alege pe ea in locul meu, nu am ce sa fac, este alegerea lui si as aprecia-o. As incerca sa fiu prietena cu amandoi .
Si eu trec prin asta O. o La inceput eram amandoua indragostite de acelasi baiat si pana la urma l`am cedat [ dar in secret tot tineam la el ]. Si acum un an, ea a zis ca nu`i mai place de el. Asa ca eu am inceput iar sa`mi fac sperante si sa vorbesc cu el [ eram prieteni ]. Dar uneori mi se pare ca ea continua sa zica ca e dragut si sa se laude ca a vorbit cu el doar ca sa ma oftice... Chiar nu stiu cum sa te ajut. Multe fete trec prin asta. Dar te-as sfatui sa nu te certi cu prietena ta [ daca sunteti BF pe bune ] pentru un baiat T___T