Eu claxonez fetele din mers.si uneori sunt mai multe pe trotuar. cele vizate de mine- cele mai frumoase bucati- zambesc sau se fac ca ploua. iar alea nasoale se simt jignite si arata semnul cu degetul desi eu nu pe ele le claxonez... din asta am tras o concluzie...etc.
Sincer? Multe fete se simt flatate, nu si eu. In primul rand ma simt jenata, iar cel care face asta nici nu isi poate inchipui cate injuraturi ia. Mi se pare destul de penibil sa ma claxoneze cineva din senin pentru ca nu sunt o "usutatica" cum se zice.
Pe mine ma streseaza...baietii care fac asta, nu stiu cum sa se bage in seama si sa atrage atentia si in + mi se pare si penibil sa merg pe strada si sa ma claxoneze ..nu stiu deci...aiurea
Nu suport sa fiu claxonata, exista alte metode prin care te poti baga in seama cu o fata.Eu una nici nu pot sa mai merg dupa, de aceea evit strazile[locurile] unde sunt mai putini oameni.
Eu le arat de obicei un semn..cu ajutorul degetului din mijloc .nu e frumos dar nu o fac tot timpul
Pai eu una urasc chestia asta... iar cel care claxoneaza nu`si imagineaza ce injuraturi ia... E jenant.
Nu imi place absolut deloc astaNu stiu ce vad baietii in chestia asta dar mie una imi da senzatia ca vor sa se dea mari.[Ca vai cine sunt ei]
Vor sa se bage in seama si nu stiu cum.Nu asa se atrage atentia la o fata.Mai ales daca mai incepe si sa vb cu replici de genu: '' Cf papusa'' sau '' Ti-a spus cineva ca ai niste ochii superbii?'' Deja incep sa ma scoata din sarite genul asta de baieti.Parerea mea
Ma simt jenata.mai ales daca sunt si mai multi oameni de fata. Pur si simplu ma enerveaza genul acela de baieti/barbati.
Pe mine ma enerveaza ca am urechile sensibile si ma mai si clacsoneaza toti fraierii
Da`...pe mine mai mult ma deranjeaza atunci cand striga dupa mine muncitorii...
Macar daca ar fi tipi de varsta mea care sa ma atraga
Eu de obikei am castile in urechi cand sunt pe trotuar... poate ei klaxona pana ramane masina fara sunet) ... si daca clacsoneaza ce sa zk... inseamna k is frumoasa)
Pe mine ma enerveaza, m-am saturat sa ma suiere, claxoneze strige toti prostii si se baga in seama, desi uneori e amuzant